Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ļaunas mēles apvij populāro barbadosiešu dziedātāju Riannu – māksliniece piektdien sniegusi priekšnesumu vērienīgā pasākumā, proti, precējās viens no visbagātākajiem Indijas cilvēkiem, miljardieris Anants Ambani. Par Riannas uzstāšanos savās kāzās viņš samaksāja 6,3 miljonus ASV dolāru, taču dziedātājas sniegums daudzus pārsteidza nesagatavotus.

Miljardieris Anants Ambani un turīgas dzimtas atvase Radika Merčanta Džamnagara savas kāzas svinējuši vairāku dienu garumā. Indijā tas ir ļoti liels notikums, šīs kāzas pulcēja Indijas augstākās sabiedrības locekļus, un klāt bija arī visā pasaulē zināmas sejas, piemēram, "Facebook" tēvs Marks Zakerbergs.

Foto: AP/Scanpix/LETA

Vienā no vakariem bija paredzēta 90 minūšu ilga Riannas uzstāšanās; Rianna nebija redzēta Indijā astoņus gadus. Taču sociālajos tīklos koncertu izsmēja, proti, kritiķi lēš, ka māksliniece nebija ieguldījusi ne grama darba un vienkārši ieradusies, lai bez liela entuziasma "atdziedātu" savus hitus. Sak, ko gan neizdarīsi par sešiem miljoniem... Lūk, kā tas izskatījās:

"Viņa vienmēr ir bijusi slinka. Brīnos, ka tikai tagad cilvēki to pamana" – tā Riannas uzstāšanos raksturojis kāds iksotājs platformā "X". Cits raksta: "Paņēma piķi un nolēma darīt, ko var!" Vēl kāds analizē, ka Rianna tikai karjeras pirmsākumos domājusi par saviem šoviem, bet nu jau sen to vairs nedara. "Es mīlu Riannu, bet viņas koncerti ir visgarlaicīgākie," vēsta kāda sieviete.

2021. gadā izdevums "Forbes" Riannu nokristīja par visturīgāko sieviešu dzimuma mūziķi pasaulē, lai gan pēdējais albums no viņas sagaidīts tālajā 2016. gadā. Kopš tā laika māksliniece uzstājusies reti un katra viņas performance vērtēta pretrunīgi. "Page Six" atzīmē, ka Riannai naudu ienes viņas veiksmīgā kosmētikas līnija "Fenty Beauty", kā arī pašas radītais apakšveļas un naktsveļas zīmols. Dziedātāja pagaidām nav komentējusi Indijas koncerta norisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!