Foto: Privātais arhīvs

Aktuālajā žurnāla "Ieva" numurā stiliste un modes māksliniece Indra Salceviča pirmo reizi atklāj patiesos laulības izjukšanas iemeslus. Viņas bijušais vīrs Kaspars Bērziņš regulāri pazudis vakara "darīšanās", bet, kad viņa ieskatījās vīrieša telefonā, atpakaļceļa vairs nav bijis.

Līdz šim Salceviča bija skaidrojusi, ka vīrs nespējis pieņemt viņas divus dēlus no iepriekšējām attiecībām. Patiesībā viņam ar puikām bijusi lieliska saskarsme, bet šāds apgalvojums publiskots, lai novērstu liekas runas sabiedrībā. "Mūsu attiecības beidzās vienas dienas laikā, jo es viņu pieķēru krāpšanā, un atpakaļceļa vairs nebija. Laulība tika šķirta, un to arī nevarēja saglābt, tur jau bija cits cilvēks un jūtas. Bet tajā brīdī man likās – šausmas, kā var publiski atzīt, ka mani krāpa!"

It kā krāpšana būtu apkaunojums piekrāptajam un nevis liecība par otru personu: "Tas bija pašapziņas jautājums. Tagad, kad pagājis laiks, es vairs nekautrējos pateikt, kā bija patiesībā. Viņš nekad nav slikti izturējies pret bērniem, bet vienkārši iemīlējās citā cilvēkā."

Pieķeršana un nojausma par krāpšanu ir kā citāts no mīlas romāniem, soctīklu forumiem un draugu pieredzēm. Aizdomas radās, jo vīrs arvien biežāk pazuda vakaros un kaut kādās "darīšanās": "Un tad es brutāli ieskaitījos viņa telefonā..." Tagad viņa secina: "Man arī pašai nebija baigās mīlestības, viņš nebija misters Lieliskais. Viņš bija foršs, komunikabls džeks, ar kuru man bija par ko parunāt, un tiešām likās, ka viņam pret mani ir jūtas. Varbūt tās beidzās. Es nezinu."

Visu interviju ar Indru Salceviču par sevis pieņemšanu un mīlēšanu, bērniem un vīriešiem var lasīt žurnāla "Ieva" 17. aprīļa numurā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!