Tuvojoties vasarai un gada saulainajai sezonai, jaunu dziesmu latviešu valodā saviem klausītājiem piedāvā mūziķis Markus Riva. "Mīlēsim vēl" radīta kopā ar poļu producentu Leonu Miškovskiju, ar kuru Markus sadarbību uzsācis pagājušajā gadā.

Markus, kurš pazīstams ar radošo darbību vairākās valodās, dziesmu latviski izdod pēc ilgāka pārtraukuma. Gluži likumsakarīgi jauns singls pašmāju klausītājus sasniedz tieši pavasara ziedēšanas laikā – vasara ir mūziķa sirdij tuvākais gadalaiks

""Mīlēsim vēl" ir cerību pilna dziesma par iekšēju pavasari un vēlmi atkal pilnu krūti mesties dzīvē – domāju, līdzīgas sajūtas ir bijušas ikkatram – gan pēc ieilgušas ziemas, gan noslēdzoties sāpīgākam posmam privātajā dzīvē. To sajūtu, kad atkal esi gatavs ļauties un mīlēt no jauna, to kņudinošo prieku pakrūtē arī vēlos nodot saviem klausītājiem," stāsta Markus.

Kā atzīmē mākslinieks, viņš ļoti novērtē pieredzes apmaiņu ar kolēģiem no citām valstīm – tas dod iespēju paša skaņdarbu ieraudzīt no cita skatpunkta, veidot tam skanējumu, kāds varbūt nerastos mājās, paplašināt savu muzikālo redzesloku. Tieši tāpēc Riva jau izsenis labprāt sadarbojas ar dažādiem mūzikas producentiem Ukrainā, Amerikas savienotajās valstīs un citur, un ir gandarīts arī par sadarbību ar Miškovskiju un tās rezultātu. Tāpat Markus turpina darbu pie sava pirmā albuma ukraiņu valodā un gatavojas aktīvajai koncertu sezonai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!