Foto: Privātais arhīvs

Par vērienīgām pārmaiņām jau drīzumā publiski vēstīs populārā pašmāju šlāgergrupa "Apvedceļš' – pēc 24 gadiem šovbiznesā mainīsies grupas nosaukums, taču pagaidām tas tiek turēts noslēpumā.

Lielā intriga saglabāsies līdz 19. jūnijam, kad Krasta ielas "Lido" grupa prezentēs savu jauno singlu "Pālis nav brālis". Preses konferencē tad arī fani varēs uzzināt jauno "Apvedceļa" nosaukumu.

Mākslinieki kļūs arī par vēstnešiem, proti, viņi "influencēs" drošu braukšanu. Kā zināms, Latvijā ir visai bēdīga ceļu satiksmes negadījumu statistika, un mūziķi piesaistīti dramatisko situāciju labot.

"Pēc 24 pastāvēšanas gadiem leģendārā šlāgermūzikas grupa "Apvedceļš" mainīs nosaukumu un šīs vasaras aktīvo koncertsēriju veltīs ambiciozai misijai: ne tikai izklaidēt klausītājus ar jauniem skaņdarbiem, bet arī aktualizēt Latvijas sabiedrībā aktuālu izaicinājumu – vieglprātīgu attieksmi pret drošu dalību satiksmē," teikts paziņojumā medijiem. Paredzēts, ka runu teiks CSDD valdes priekšsēdētājs Aivars Aksenoks un citi kampaņā iesaistītie.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!