Foto: Mango

Otrdien pirmajā labprātīgajā izsolē tiesas ceļā tiks pārdots miljonāra Oskara Barševska dēla Oskara Barševska dzīvoklis Mežaparkā, Ezermalas ielā 19-52. Kā liecina publikācija oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis, izsole sākās plkst. 11 Rīgā, Ģertrūdes ielā 32-3.

Kā šovasar rakstīja žurnāls Kas Jauns, ballīšu karalienes Anetes Sončikas (attēlā) nu jau bijušais draugs Barševskis juniors palicis bez iztikas līdzekļiem, jo tēvs vairs nevēlas uzturēt finanšu lietās izšķērdīgo dēlu.

Toreiz žurnāls rakstīja, ka miljonāra Oskara Barševska dēls Oskars Barševskis ar draudiem mēģinājis piespiest tēvu atmaksāt paša izveidotos parādus. Pēc šī incidenta miljonārs pametis Latviju un izslēdzis dēlu no mantojuma.

Barševskis dēlam esot finansiāli palīdzējis ekskluzīvu modes veikala atvēršanā Kazahstānā, kā arī ieguldījis naudu SIA Konteineri. Tāpat miljonārs dēlam esot uzdāvinājis autoservisu un vairākus dzīvokļus Rīgā.

Žurnāls iepriekš informēja, ka vienu no dzīvokļiem Barševska dēls ieķīlājis bankā. Bankā divas reizes jau ieķīlāts SIA Konteineri, un, tā kā parādus neviens negrasās atdot, firma tiekot gatavota bankrotam. Veikals Kazahstānā arī esot bankrotējis, un uzņēmēja tēvs šobrīd atmaksā dēla parādus biznesa partnerim. Par iegūtajiem līdzekļiem Barševskis jaunākais ar savu draudzeni Aneti Sončiku bija devies atpūsties uz ārzemēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!