Foto: Mango

Sestdien Olimpiskajā sporta centrā risinājās politisko partiju futbola turnīrs Futbols vieno, kurā spēkiem mērojās sešu Latvijas partiju futbolisti. Viens no pamanāmākajiem vīriem laukumā noteikti bija svarcēlājs un Saeimas deputāts Viktors Ščerbatihs.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ščerbatihs pastāstīja, ka futbolu viņš nespēlējot jau apmēram piecus gadus, jo šo sporta veidu augstā traumu riska dēļ viņam stingri aizliedzis treneris. Jautāts, kā treneris reaģēs uz sportista piedalīšanos partiju turnīrā, Šcerbatihs atzina, ka treneris par to nav informēts. „Ja viņš zinātu, tad būtu cita runa," atklāja spēcīgākais no 9. Saeimas deputātiem.

Partiju turnīram spēkavīrs nebija īpaši gatavojies. „Priekš kam gatavoties?! Mēs jau te vairāk savam priekam un veselībai nācām paskriet un bumbu pasist. Jāmēģina izbaudīt spēli, bet profesionāli uztvert šādas sacensības nevajag."

Pašlaik Ščerbatihs nopietni gatavojas Pasaules čempionātam svarcelšanā. Šīs sacensības viņam ir īpaši svarīgas, jo tajās notiks vietu sadale olimpiskajām spēlēm. „Olimpiāde sportistiem ir vissvarīgākā," atzina Ščerbatihs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!