Foto: F64
Laikā, kad tiek lemts par bijušā KNAB šefa uzņemšanu advokatūrā, izrādās, ka daudziem viņa puritāniskajiem kolēģiem ir aizspriedumi nevis pret Loskutova profesionālo darbību, bet gan intīmo dzīvi.

Kā raksta žurnāls Vakara Ziņas, Zvērinātu advokātu padomes locekļiem, tostarp Aloizam Vaznim, nav pieņemama Loskutova skandalozā reputācija, kas saistīta ar interviju, ko viņš kopā ar sievu 1997. gada oktobrī sniedzis žurnālam Melnā Pantera.

Šajā intervijā Loskutovs - toreiz vēl Latvijas Policijas akadēmijas pasniedzējs - atklāti stāsta par savām intīmajām attiecībām ar akadēmijas kursanti Ievu Kuzmani (viņa ir 12 gadus jaunāka), ar kuru viņš apprecējās 1995. gadā.

Loskutova un Kuzmanes atklāsmes par seksu ir šādas: „Mašīnas mums nav, tāpēc seksu mašīnā neesam izmēģinājuši; un arī brīvā dabā kaut kā vēl nav sanācis, kaut gan gribētos, bet viss pārējais ir izmēģināts."(..) „Man vislabāk patīk sekss bez akrobātikas, bez kaut kādas īpašas telpu meklēšanas, vienkārši sekss mājas apstākļos."(..) „Ar laiku es uzzināju, ka man tomēr ir tādi garastāvokļi, kad man tas (anālais sekss) ir pieņemams un es to vēlētos vairāk nekā parasto seksu." (..) „Vienreiz mēs izmēģinājām tādu spēles variantu, ka Ieva bija sasieta un es tēloju vardarbību."

Turklāt Vakara Ziņu redakciju ir satraucis fotoattēls, kurā apmēram 15 gadus vecs jaunietis redzams kails no sāniem. Tas varētu būt pats Loskutovs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!