Foto: AFI
Naktī uz 16. maiju ar smagu galvas traumu Gaiļezera slimnīcas reanimācijas nodaļā ievietots Latvijas hokeja izlases vārtsargs Mārtiņš Raitums (attēlā).

Neoficiāla informācija liecina, ka negadījums noticis Mālpils muižā, kur tonakt kāzas svinējis izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš.

„Galvenais, ka ar viņu viss būs labi," žurnālam Vakara Ziņas atzinusi Raituma draudzene Alvīne Jansone, bet sīkākus nelaimes gadījuma apstākļus atteikusies atklāt. Arī Dārziņš, kuru ar cietušo vieno vairāku gadu ilga draudzība, uz telefona zvaniem un nosūtītajām īsziņām nav atbildējis.

15. maijā pēc laulību ceremonijas Āgenskalna baznīcā jaunais pāris un neliels viesu pulks devušies uz svinībām Mālpils muižā. Pagaidām neskaidru iemeslu dēļ vārtsargs pasākuma laikā ieslēgts kādā no muižas augšstāva istabām, un, mēģinot no tās izkļūt pa logu, viņš nokritis no vairāku stāvu augstuma.

Izsauktie mediķi Raitumu ar galvas traumu nogādājuši Gaiļezera slimnīcas reanimācijas neiroloģijas nodaļā, bet nekādas ziņas par viņa veselības stāvokli netiek sniegtas, raksta Vakara Ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!