Foto: F64

Tā kā pagājuši jau vairāki gadi pēc kādreizējā Parex bankas īpašnieka Valērija Kargina un viņa sievas Tatjanas (attēlā) skaļās šķiršanās prāvas, Tatjana vairs neslēpj faktu, ka savulaik tikusi indēta.

„Tas viss sākās 2001. gadā, kad pēkšņi pasliktinājās mana veselība, parādījās dažādi simptomi, kas liecināja, ka notiek kaut kas nelāgs. Tā kā esmu studējusi kriminālistiku, tūlīt arī reaģēju uz veselības pasliktināšanos. Sākotnēji vērsos pie mūsu ģimenes ārsta, kas strādāja arī vīra bankā. Dīvaini, ka pēc tam šis ārsts kaut kur pazuda. Uzzināju vien to, ka viņam vajadzēja pamest valsti un kādu laiku viņš dzīvoja ārvalstīs. Tikai tagad – pēc vairāku gadu prombūtnes – šis ārsts ir atgriezies Latvijā un atkal strādā par ārstu,” sarunā ar izklaides portālu Mango baisos notikumus atceras Kargina.

Nesaņēmusi no sava ģimenes ārsta informāciju par savu veselības stāvokli, bet joprojām sliktas pašsajūtas dēļ Kargina devās uz ārzemju klīniku. „Vērsos pie zināmiem mediķiem un it kā netieši lūdzu, lai man veic veselības pārbaudes,” piebilst Kargina. Ārzemju klīnikas mediķiem, veicot veselības pārbaudi, atklājās šausminoša aina – Karginas organismā atklāti četri metāli, tai skaitā arī visiem zināmā žurku inde arsēns. Mediķi bija pārsteigti par šādām analīzēm un skaidroja Karginai, ka analīzes ir jāsūta uz Ameriku. Tikai pēc mēneša pienāca atbilde, kas apstiprināja jau zināmo faktu, ka Karginas organismā ir atrastas vielas, kas gandrīz nonāvēja sievieti.

Kad ar šo baiso vēsti Tatjana vērsās pie sava dzīvesbiedra Valērija, viņš neklausījās sievas teiktajā un par sievas veselības problēmu diagnozi neizrādīja nekādu interesi. „Tieši tajā laikā arī sapratu, ka man ir jāšķiras no Valērija, jo dzīve bija kļuvusi neciešama. Sākumā runāju ar vīru par laulību līgumu, bet tā kā viņš par to neko negribēja dzirdēt, tad iesniedzu tiešā šķiršanās prasību,” stāsta Kargina.

„Acīmredzot man ir ļoti izturīgs organisms. Klīnikā man veica skalošanu un uzsāka atveseļošanās kursu. Par laimi viss tika laikus novērsts. Daudz sportoju un ievēroju diētu,” pārdzīvoto atminas Kargina.

Miljonāra sieva bija piedzīvojusi ne tikai veselības pasliktināšanos, bet arī vīra neuzticību pašas acu priekšā. „Vaļera gulēja ar mājkalpotājām, un tās meitenes jau sāka cīņu savā starpā par Vaļeras uzmanību. Tā bija cīņa par naudu. Kad sākās mūsu šķiršanās, vīra jaunā sirds dāma Anna Barinova jau bija otrajā grūtniecības mēnesī”, viņa zina stāstīt un piebilst, ka Kargins, iespējams, šādā veidā vēlējās atbrīvoties no sievas. „Pie rokas jau nepieķēru, bet nav dūmu bez uguns,” portālam Mango stāsta Kargina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!