Foto: F64
Trešdien internetā nonākuši Latvijas Basketbola savienības pasūtīti reklāmas video ar pašmāju basketbola zvaigžņu piedalīšanos, un vienā no tiem Armands Šķēle (attēlā) savā aicinājumā apmeklēt Latvijas Nacionālās vīriešu basketbola izlases pārbaudes spēles lietojis rupjības.

Reklāmas video materiālos, kuros izlases spēlētāji Kaspars Kambala, Andris Biedriņš, Sandis un Kristaps Valteri apliecina mīlestību pret spēli un gatavību ar godu Eiropas čempionātā pārstāvēt Latviju, cīnoties plecu pie pleca kopā ar savējiem līdz uzvarai, kārtējo reizi izcēlies skandalozākais no Latvijas basketbolistiem - Armands Šķēle.

„Man pie di..., ko par mani runā - es zinu, kas es esmu un ko es varu. Man ir gods spēlēt Latvijai!" reklāmas video apgalvo Šķēle. Tā kā reklāmu paredzēts translēt valsts televīzijas kanālos, rupjības, kā ierasts, aizklātas ar tradicionālu signālu.

Armands Šķēle, kurš Latvijas sporta fanu un žurnālistu uzmanības degpunktā ne reizi vien nonācis savu skandalozo izdarību dēļ, jau agrāk vairākkārt intervijā uzsvēris, ka viņam ir vienalga, ko par viņu runā, un tagad šo iecienīto sportista atrunu izmantojuši arī reklāmas veidotāji.

Trešdien Latvijas basketbola savienības preses pārstāvji masu medijus informēja, ka otrdienas treniņā gūtās galvas traumas dēļ Šķēle atgriezies Rīgā, lai galvaspilsētā veiktu pilnīgu izmeklēšanu, kas Liepājas slimnīcā nebija iespējama.

"Šķēlem pēc treniņa parādījās spēcīgas galvassāpes, tāpēc tika nolemts basketbolistu aizvest uz izmeklēšanu Liepājas slimnīcā, kur nekas nopietns netika atklāts un spēlētājam tika izrakstīti pretsāpju līdzekļi. Diemžēl galvassāpes Šķēlem no rīta nebija pārgājušas, tāpēc tika nolemts basketbolistu nosūtīt uz Rīgu. Treneru kolektīvs šobrīd gaida izmeklēšanas rezultātus un cer uz drīzu Šķēles atgriešanos treniņos," teikts izplatītajā paziņojumā.

Mango piedāvā noskatīties reklāmas video ar Armanda Šķēles piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!