Foto: Mango

Ceturtdien, 8. oktobrī, Rīgas Kongresu namā norisinājās mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2009 jauno grupu un Bilžu veterānu kopprojektu koncerts, kurā uz skatuves kopā ar uzņēmēju Tadeušu Surgoftu uzstājās arī dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā).

"Dziedājām kopā ar Tadeušu Surgoftu. Iespējams, viņš vairāk pazīstams kā LNT šova Divas zvaigznes dalībnieks, kas dziedāja duetā ar Olgu Pīrāgu," ar savu skatuves partneri portālu Mango iepazīstina Ana.

Bilžu koncertā dvīņu māsas un Tadeušs izpildīja divas dziesmas – latviešu un krievu valodā. "Tā mums bija jauna pieredze," skaidro Ana, jo abu māsu komponētā dziesma Barbie Doll nu izskanējusi krievu versijā Делай все, kas ieguvusi pavisam citu nozīmi.

Ana un Katrīne priecājas, ka ar Tadeušu izdevās ne tikai vienoties par skatuves tērpiem, bet ar uzaicinātajām dejotājām uz skatuves izdevies radīt arī īstu šovu.

Šis gads Anai un Katrīnai ir ļoti saspringts, jo viņām vēl priekšā 12. klases eksāmeni un Rīgas Klasiskās ģimnāzijas absolvēšana. "Mums šogad ļoti čakli jāmācās, lai pabeigtu skolu," uzsver dvīnes, kuras aizvien biežāk aicina uzstāties dažādos pasākumos un korporatīvās ballītēs. "Bieži vien pietrūkst laika, lai visu pagūtu izdarīt. Būtu labi, ja 24 stundu vietā diennaktī būtu 35 stundas," tā sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Katrīne.

Šī nedēļa dvīnēm bijusi īpaši traka - lai pagūtu un skolu un uz darbiem, meitenes natī gulējušas vien trīs stundas. "Kad pārnācām mājās, gadījās pat tā, ka asaras acīs, bet vēl jāpagūst sagatavoties nākamai dienai," atklāj Ana. Turklāt meitenēm arī nepieciešams padomāt par savu vizuālo tēlu. "Tikai matu mazgāšana mums aizņem divas stundas. Tā kā mati ir gari, mēs nevaram tikai ar šampūnu tos izmazgāt un viss. Matos jāliek maska, tad tie jāžāvē, un tas ir ilgs process," tā Katrīne.

Tuvākajā laikā dziedošās dvīņu māsas plāno laist klajā savu jauno dziesmu, ko tāpat kā iepriekšējās dziesmas māsas sarakstījušas angļu valodā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!