Foto: Mango
Aizvadītajās brīvdienās Rīgas Modes nedēļas ietvaros notiekošajās modes skatēs dziedātājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā) demonstrēja vairāku pazīstamu modes mākslinieku jaunākās kolekcijas.

Dziedātājs demonstrēja Indras Salcevičas SALT kolekciju, veikala Paviljons latviešu dizaineru kolekciju un Krievijas modes jaunās paaudzes dizainera Maksima Černicova kolekciju, tomēr vislielāko atzinību un ovācijas no skates vērotājiem izpelnījās, kad viņš uz mēles iznāca tērpies dizainera Černicova apakšbiksēs.

Pēc skates, kad Markus vairs nedefilēja pa mēli vienās apakšbiksēs, bet bija apģērbies piemēroti aukstajam rudenim, sarunā ar izklaides portālu Mango viņš pastāstīja, kā juties, demonstrējot Černicova jaunāko kolekciju. "Vispār bija ļoti interesanti. Lai gan tas ir slāviskais stils, bet mākslinieks parādījis interesantu un baudāmu stilu, kas atveidots ar metaforiskām lietām - dinamītu un pulksteni," stāsta dziedātājs.

Tāpat Markus atklāj, ka dizaineru tērpus viņš demonstrējis jau vairākās Rīgas Modes nedēļās.

Vaicājot, vai dziedātājs modes skatēs bieži demonstrē tieši apakšbikses, viņš noraidoši māj ar galvu. "Kad modeļu kastingā no Maskavas pienāca čemodāns ar apģērbu un fotogrāfijām ar jauno kolekciju, aizkulisēs jau tika iesmiets, ka man būs jāvelk apenes," smejas Markus.

Viņš uzsver, ka, iznākot uz mēles, juties ērti arī apakšbiksēs. Lai nebūtu auksti vienā apakšveļā, gaidot savu uznācienu uz mēles, Markus aizkulisēs kārtīgi izvingrojies.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!