Foto: Publicitātes foto
Jaunais pašmāju dziedātājs un modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā), kurš vienmēr popularizējis veselīgu dzīvesveidu, nesen aizrāvies ar jaunu sporta veidu – ķīniešu vingrošanu.

Ar ķīniešu vingrošanu, kurā tiek apvienota gan fiziskā attīstība, gan iekšējās pasaules sakārtošana, izmantojot "Cigun" elpošanas vingrinājumus, mūziķis aizrāvies, pateicoties savdabīgajai grupai Triānas parks un tās solistei Agnesei Rakovskai.

"Jau vairākus gadus apmeklēju sporta klubu Veselības fabrika, kur uzturu un veidoju savu fizisko formu. Pārsvarā darbojos trenažieru zālē, uzlieku iPod un savā nodabā vingroju, bet pirms kāda laika klubu sāka apmeklēt arī Triānas parks, kuri intereses pēc aizgāja uz ķīniešu vingrošanu. Pēc vairākām reizēm, kad Agnese sajūsmas pilna man stāstīja par to, cik tās ir labas nodarbības un kā viss tiek nodarbināts, arī man radās interese," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Riva.

Pirms došanās uz pirmo ķīniešu vingrošanas nodarbību Riva ar Rakovsku noslēdzis derības uz čīzburgeru - meitene apgalvojusi, ka pēc pirmās nodarbības mūziķis jutīs sāpes visā ķermenī, bet puisis uzstājis, ka tā nebūs.

"Tagad es Agnesei esmu parādā čīzburgeru," smejoties atklāj Riva, bet atzīst, ka, neraugoties uz pēc tam justajām muskuļu sāpēm, viņam ķīniešu vingrošanas nodarbības iepatikušās. "To laikā tiek trenētas un attīstītas tās lietas, ko es pats uzskatu par saviem visvājākajiem punktiem - lokanība un izveicība," skaidro Riva.

"Tā nu mūsu sekotāju pulciņš aug, un uz nodarbībām esam atvilinājuši pārējos Triānas parka dalībniekus un manu ģitāristu. Tā ir lieliska cīņa ar savu "nevarēšanu", un pēc nodarbībām tiešām jūtu lielisku progresu lokanībā. Arī treneris ir ļoti sakarīgs, kas visu izstāsta saprotami un pēc treniņa visi ir totāli izmirkuši," ar jaunatklāto sporta veidu apmierināts ir Miķelis.

Foto: Agnese Vazne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!