Foto: AFP/Scanpix
Holivudas aktieru pāris Sjūzena Sarandona (attēlā) un Tims Robinss pārtraucis savas vairāk nekā divdesmit gadus ilgušās attiecības, paziņojis aktrises preses pārstāvis.

"Aktrise Sjūzena Sarandona un viņas partneris, aktieris Tims Robinss, (pēc 21 gadu ilgušām attiecībām) paziņojuši, ka vasarā viņi ir izšķīrušies," vēsta oficiālais paziņojums. Sarandonas pārstāvis norādīja, ka nekādu sīkāku komentāru nebūs.

Sarandona un Robinss satikās 1988. gadā, filmējoties romantiskajā komēdijā Darhemas vērsis (Bull Durham). Lai arī pāris nebija precējies, abiem ir divi dēli.

Bez 20 gadus vecā Džeka Henrija un 17 gadus vecā Mailza 63 gadus vecajai Sarandonai no iepriekšējām attiecībām ar režisoru Franko Amuri ir arī 24 gadus veca meita Eva. Savukārt no 1967. līdz 1979. gadam Sjūzena bija precējusies ar aktieri Krisu Sarandonu (dzimusi Sjūzena Abigaila Tomalina viņa pēc šķiršanās paturēja vīra uzvārdu, ar ko jau bija iemantojusi popularitāti).

Sarandona ar Timu Robinsu sadarbojusies vairākās filmās, bet vislielākos kopīgos panākumus viņi guva 1995. gadā ar filmu Dead Man Walking ("Oskars" - Sarandonai, "Oskara nominācijas - režisoram Timam Robinsam, aktierim Šonam Penam un mūzikas autoram Brūsam Springstīnam).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!