Foto: Mango

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) piektdien pēc mediju iepazīstināšanas ar Mis un Misters Latvija 2010 dalībniekiem nepiedalījās ballītē, bet atrada visklusāko nostūri Hotel Jūrmala SPA saunu un baseinu centrā un devās nosnausties.

Ja senāk aģentūras Mis Latvija vadītāja nelaida garām nevienu ballīti un labprāt lustējās kopā ar jauniešiem, tad aizvadītās nedēļas nogalē viņa izvairījās no trakulīgām izpriecām baseinā un priekšroku deva mierīgai atpūtai - kamēr baseinā skanēja skaļi jauniešu smiekli, Fogele jau bija iesnaudusies uz viena no SPA centra atpūtas krēsliem.

Pēc nelielas atpūtas Mis Latvija vadītāja apraudzīja jaunos konkursantus un savā ierasti ironiskajā attieksmē paziņoja, ka nu ir jāsavāc no viņiem nodevas par tituliem finālā.

Taču pēc izteiktā joka Fogele jau daudz nopietnāk atklāja, ka viņas karstākā vēlme ir, lai konkursanti pa šo laiku, kamēr gatavojas finālam, mācās un strādā, lai sevi pilnveidotu. "No konkursantu finansiālā stāvokļa nedrīkst būt atkarīgs, vai viņš ir uzvarējis, vai nav," piebilst Inta.

Fogele arī atklāj, ka viņa nemaz nav tāda mierīga un klusa Mis Latvija vadītāja, jo pret konkursantiem ir prasīga un neskopojas arī ar kādu skarbāku vārdu vai piezīmi.

"Pasaule jau nepaliek pūkaināka, un es arī jauniešiem saku, ka ir jāmāk viegli jeb stipri iekost, ja tiek kāpts uz astes," tā sarunā ar izklaides portālu Mango saka Fogele. "Taču, lai arī visus gadus es tikai lamājos uz viņiem, viņi joprojām krīt man ap kaklu, un es viņiem arī," par konkursantu attieksmi priecājas skaistumkonkursa organizatore.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!