Gacho par Ozola sišanu saņēmis 250 latus

Foto: F64

Aizvadītā gada novembrī Skonto hallē norisinājās īsta boksa cīņa starp diviem Latvijas populārākajiem hiphopa māksliniekiem – Ozolu (attēlā) un Gacho, un par šo cīņu abi mūziķi saņēmuši katrs 250 latus.

Boksa mačs starp Ozolu un Gacho tika organizēts sporta un izklaides pasākuma Ghetto Basket Winter Edition ietvaros, un noslēdzās ar pārliecinošu Gacho uzvaru, kurš pierādīja, ka fiziskās sagatavotības un veiklības ziņā ir pārāks par pieredzes bagātāko kolēģi.

Cīņas laikā abi mūziķi nopietnas traumas neguva, bet vēl vairākas dienas pēc boksa mača Ozola seju rotāja pamatīgs zilums zem acs, un tapis zināms, ka par šo dūru izvicināšanu abi mūziķi saņēmuši 500 latus, ko brālīgi sadalījuši uz pusēm, raksta žurnāls Vakara Ziņas.

Šo informāciju apstiprinājis arī Gacho, kura draugs bijis viens no pasākuma organizatoriem. "Pats piedāvāju Ozolam - "davai", uztaisām cīņu. Sarunājām, ka mums par to samaksās. Ozols boksā trenējas septiņus gadus, es - divus, un agri vai vēlu sev vai kādam citam ir jāpierāda, kāpēc to dari - tas ir sports!" skaidrojis Gacho.

Viņš arī atzinis, ka boksa mačs rīkots "bez jebkāda naida", lai gan jau agrāk starp abiem hiphopa izpildītājiem bijušas nesaskaņas un pat attiecību noskaidrošana ar dūru palīdzību kādā no Rīgas naktsklubiem. Tāpat Gacho pieļāvis, ka, iespējams, abi mūziķi boksa ringā tiksies vēlreiz, ja vien atradīs sponsoru. "Par revanša maču cīņa cenas būs augstākas. Ja atradīs sponsorus, kas katram samaksās pa 1000 latiem, tad rīkosim revanša maču," atklājis Gacho un prasību pēc honorāra pamatojis ar argumentu, ka cīņas laikā var gadīties traumas.

Mango piedāvā ieskatu aizvadītā gada novembrī notikušajā boksa mačā starp Ozolu un Gacho.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!