Parisa Hiltone atteikusi latviešu blondīnēm  (19)

Foto: Mango

Aizvadītajā gadā dibinātā Latvijas Blondīņu asociācija Go Blonde sākusi darbu pie maija nogalē paredzētajām divu dienu ilgajām svinībām Rīgā, bet organizācijas vadītāja Marika Ģederte (attēlā) atklāj, ka blondīņu mērķis ir ne tikai pievilināt tūristus, bet arī kuplināt savas rindas ar jaunām gaišmatēm.

Lai gan aizvadītajā gadā Marika Ģederte, plānojot otro blondīņu pasākumu, izklaides portālam Mango atklāja, ka uz Rīgā notiekošajām svinībām varētu ierasties arī amerikāņu "ballīšu karaliene" Parisa Hiltone, diemžēl šo pasaulē populāro gaišmati šovasar Rīgā nesatiksim.

"Mēs aizsūtījām Parisai ielūgumu, bet jau pēc piecām stundām atnāca atbilde, ka viņai nedēļas nogale, kad paredzēts mūsu pasākums, ir aizņemta - viņas laiks ir saplānots astoņus mēnešus uz priekšu," izklaides portālam Mango atklāj Ģederte.

Lai gan ir doma vienu no pasaules skandalozākajām blondīnēm aicināt uz Rīgu nākamajā gadā, Ģederte ar solījumiem vis nesteidzas - Parisa Hiltone dažādos ārvalstu izbraukumos dodas 20 cilvēku lielas svītas pavadībā, un nav zināms, vai latviešu gaišmatainās daiļavas maz varēs atļauties viņas uzņemšanu.

Šobrīd Blondīņu asociācija ne tikai plāno vasarā gaidāmo festivālu, bet arī uzsākusi jaunu meiteņu un sieviešu piesaisti organizācijai. Go Blonde pārstāves tagad gatavo īpašu piedāvājumu paketi, lai iekārdinātu gaišmates papildināt asociācijas rindas.

Latvijas Blondīņu asociācijas sarakstos ir 53 gaišmates, bet Ģederte ir apņēmusies līdz vasarai šo skaitu kuplināt. Līdz šim vairums organizācijas locekļu ir Rīgas un tās apkaimes iedzīvotājas, tādēļ nākotnē īpašu aktīvu darbību biedrība plāno izvērst arī citās Latvijas pilsētās un lauku reģionos, lai uz vasarā plānoto festivālu ierastos ne tikai galvaspilsētas gaišmates.

Mango piedāvā fotogrāfiju izlasi no aizvadītajā gadā notikušajiem blondīņu asociācijas Go Blonde pasākumiem.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!