Foto: AFI

Ceturtdienas naktī, atgriežoties no zīlnieces apmeklējuma, ceļu satiksmes negadījumā Krasnojarskā cietis latviešu basketbolists, kluba Jeņisej spēlētājs Kaspars Kambala (attēlā) un viņa dzīvesbiedre Tifānija Ronda, ziņo Krievijas mediji.

Negadījums noticis Krasnojarskā, kad Ford Mondeo markas automašīnas vadītājs, kāds 44 gadus vecs vīrietis, aizmidzis pie stūres un automašīna, kurā atradies sportists ar savu draudzeni, ietriekusies baļķu vedējā.

"Mēs ar Tifāniju sēdējām aizmugures sēdeklī. Tifānija bija man klēpī aizmigusi, līdz notika avārija. Automašīna ar sānu, kurā sēdēju es, paslīdēja zem smagā auto Kamaz, kas veda baļķus. Pēc sadursmes zaudēju samaņu, bet roka bija iespiesta starp automašīnas durvīm un jumta statni. Pie tam no augšas uz mašīnu vēl spieda smagā automašīna, zem kuras bijām pakļuvuši," pēc sadursmes stāstīja basketbolists.

Tomēr neviens šajā negadījumā nav nopietni cietis. Kambalam iespiestā roka nav lauzta, uz tās ir tikai zilums. "Vienīgi uz sejas uzliktas sešas šuves, zila acs, arī stikli nedaudz sabira acīs. Arī Tifānijai viss kārtībā un šoferis arī nav cietis," Kambala atzina, ka viņam nāksies ārstēties apmēram nedēļu. "Pēc septiņām dienām varēs noņemt šuves. Sāp arī kakls un to ir grūti pakustināt. Pēc nedēļas būs lielāka skaidrība, kad varēšu atgriezties laukumā."

Basketbolists arī izstāstījis, ka automašīnai pēc avārijas praktiski vairs nav bijis jumta, bet mediķi, kas atbraukuši uz avārijas vietu, atzinuši, ka cietušie šo vakaru varot uzskatīt par savu otro dzimšanas dienu.

Krievijas mediju rīcībā esošā informācija liecina, ka Kambala ar sievu ceturtdienas vakarā bija devušies lūgt palīdzību pie kādas vietējās zintnieces, kura spējot noņemt lāstus, jo pēdējo gadu laikā Kambalu vajā dažādas nelaimes - 2003. gadā viņš zaudēja savu brāli, vēlāk Kambala uz diviem gadiem tika diskvalificēts par aizliegto vielu lietošanu, bet aizvadītā gada decembrī sportistu un viņa draudzeni satrieca piecus mēnešus vecās meitiņas Mikeilas nāve.

Šī nav pirmā reize, kad Kambala Krievijā iekļūst autoavārijā - 2005. gadā, kad viņš spēlēja Kazaņā, sportists ar Land Cruiser džipu pārsniedza atļauto ātrumu un iebrauca upē. Toreiz pats Kambala tika cauri vien ar satraukumu, bet mašīna bija vairs nebija remontējama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!