Foto: Mango

Par 700 tūkstošiem latu jeb aptuveni vienu miljonu eiro tiek pārdots viens no tradīcijām bagātākajiem Vecrīgas krodziņiem Paldies Dievam, piektdiena ir klāt, liecina sludinājums portālā pardodbiznesu.lv.

Bāra vadītājs Arnis Bikšus (attēlā) apstiprinājis, ka bārs patiešām jau kādu laiku ir pārdošanā, bet atzinis, ka situācija šobrīd neesot tik vienkārša.

"Ir jau kaut kādi gribētāji, bet tas pagaidām ir ideju līmenī, jo tā jau ir zināma vieta ar vārdu, tāpēc arī cena nav tik zema," skaidrojis Bikšus, bet sludinājumā norādīts, ka, pērkot biznesu, pircējs iegūs arī īpašumu.  

Kā liecina Firmas.lv informācija, bārs-restorāns pieder SIA Paldies Dievam, piektdiena ir klāt, kura vienīgā amatpersona ir Bikšus, bet tās īpašnieki ir Britu Virdžīnu salās reģistrētā Kingfisher Universal Limited un ASV reģistrētā UniTrade Ltd.Co.

Mango atgādina, ka bārs Paldies Dievam, piektdiena ir klāt Vecrīgā tika atklāts pirms desmit gadiem. Tas uzskatāms par pirmo izklaides vietu Rīgā, kura tika veidota ar mērķi vienviet pulcēt sabiedrībā populārus cilvēkus, un laika gaitā atraktīvajiem bārmeņiem un kolorītajam biznesa pārvaldītajam Bikšum šo mērķi arī daļēji izdevies realizēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!