Foto: Mango
Dziedātāja Diāna Moon jeb Diāna Černe (attēlā) savas muzikālās karjeras dēļ pat spējusi atteikties no romantiskas un kvēlas mīlas ar itāļu uzņēmēju Alesandro, kurš šobrīd lielākoties uzturas Itālijā.

Tikmēr dziedātāja Latvijā ierakstījusi jaunu dziesmu Iron Man, kas jau skan vietējās radiostacijās, un meitene raksta arī diplomdarbu sabiedrisko attiecību studijās.

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/IronManDianaMoon.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Sarunā ar izklaides portālu Mango Diāna Moon stāsta, ka mīlestībai šobrīd viņas dzīvē ir pakārtota loma, jo primārais ir iegūt bakalaura grādu sabiedriskajās attiecībās un nofilmēt videoklipu jaunajai dziesmai Iron Man. Taču Diānas mīļotais itālis ir pacietīgs vīrietis, un viņš šajā laikā, kamēr Diāna veido savu muzikālo karjeru un izglītojas augstskolā, darbojas savā biznesā.

"Tad jau redzēs, ko laiks un attālums ieviesīs mūsu attiecībās. Ja Alesandro mani mīlēs, tad jau sagaidīs," stāsta Diāna.

Dziedātājas izvēlētā diplomdarba tēma ir par viņu pašu - "Dziedātājas Diānas Moon zīmola komunikācija ar mērķauditoriju". "Esmu izvēlējusies pētīt pati sevi, kas nav no vieglākajiem uzdevumiem, bet tas man būs ļoti noderīgi. Es jau smejos, ka esmu dziedātāja un māksliniece, kas sevi apzinās arī teorētiski," par savu topošu diplomdarbu stāsta Diāna.

Jau šī gada ziemā Diāna sāka sadarboties ar Falko Rihteru, kurš bijis mendžeris vairākām slavenām Vācijas grupām, tostarp Rammstein un Tokio Hotel.

Iespējams, ka jau tuvākajā nākotnē Diānu redzēsim kādas jaunas vācu grupas sastāvā, kura, meklējot solisti, ir izraudzījusies tieši Diānu. Ja meitenei izdosies muzicēt jaunās vācu grupas sastāvā, viņa turpinās arī savas muzikālās gaitas tepat Latvijā. "Tagad nekas nav neiespējams, jo lidmašīnas kursē tikpat bieži un regulāri kā vilcieni un autobusi," viņa piebilst.

Fotogalerijā: ieskats Diānas Moon jaunās dziesmas Iron Man videoklipa filmēšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!