Foto: Mango
Populārā dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša šķīrusies no sava drauga, volejbolista Jāņa Pēdas (abi kopā attēlā), un šobrīd Candy izbauda brīvas sievietes statusu.

Lai gan vēl nesen Candy noraidīja iespēju, ka attālums starp viņu un Jāni nav šķērslis abu attiecībām, tomēr ilgā prombūtne vienam no otra izrādījusies liktenīga un Candy ar Jāni vairs nav kopā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Candy atklāj, ka īsti pat nezina, kad viņas draugam Jānim beidzas sezona Itālijas volejbola klubā un vai viņš šovasar vispār ieradīsies Latvijā. "Pēdējā laikā vairs nesazināmies," atklāj dziedātāja.

Candy un Jāņa Pēdas attiecības kļuva par aizvadītās vasaras vienu no visvairāk aprunātajiem notikumiem. Lai gan Candy par savu privāto dzīvi tolaik runāja izvairīgi, viņa atzina, ka šīs ir ļoti nopietnas attiecības. Pēc sezonas brīvdienām rudenī Jānis devās atpakaļ uz Itālijas volejbola klubu Bre Banca Lannutti Cuneo, bet Candy - uz Vāciju, kur pāris mēnešus piedalījās internacionālā varietē programmā Dinner for Fun.

Tiesa, Candy nav laika sērot par izjukušajām attiecībām, jo šobrīd viņa gatavojas pirmizrādei, ko pēc Rūdolfa Blaumaņa pasakas Velniņi motīviem iestudējis Rīgas bērnu un jauniešu teātris RīBēJa MuTe. Candy šajā ģimenes mūziklā kopā ar Aishu atveidos ņipros Velniņus.

"Sākam mēģināt pēcpusdienā un beidzam tikai vēlu vakarā," stāsta dziedātāja, kura aktrises ampluā iejutīsies jau astoto reizi, tomēr Candy atklāj, ka, domājot par pirmizrādi, viņu pārņem lampu drudzis.

Raksturojot savu lomu, dziedātāja stāsta: "Esmu iejutusies velniņa tēlā un esmu nebēdnīga un aša. Lai arī daru visādas nebēdnības un palaidnības, tai pat laikā esmu atjautīga un spēju tikt ārā no savārītās situācijas. Mans velniņa tēls ir daudzpusīgs. Varu atklāt, ka uz sejas nekādas velniņa maskas nebūs, bet būs cepure ar ragiem."

Fotogalerijā: Candy ar Jāni uzņēmēja Raimonda Gerkena ikgadējā zoles turnīra laikā, kur Candy dziedāja ietekmīgajiem viesiem, bet Jānis bija devies līdzi uz pasākumu, lai atbalstītu savu mīļoto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!