Foto: AFI

Radio SWH rīta programmas BB Brokastis vadītājs un Ikšķiles pašvaldības deputāts Ufo jeb Kaspars Upacieris ne reizi vien saņēmis aicinājumus pievienoties kādai politiskai partijai, kas aicinājusi reģionālās partijas Apvienība Iedzīvotāji valdes priekšsēdētāju startēt 10. Saiemas vēlēšanās.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ufo atklāj, ka viņa cīņa par Ikšķiles pašvaldības darba uzlabošanu vēl nav galā. Lai gan Ufo palika aiz strīpas un nekļuva par Ikšķiles novada domes priekšsēdētāju, viņš ļoti cītīgi seko notikumiem pašvaldībā.

"Nav jau tā, ka esam pieklusuši. Visu pierakstām! Rakstām uz domi dažnedažādus iesniegumus, par to, kas mums liekas nepareizi. Visus sliktos darbus kraujam kaudzītē. Mēģināsim vēlreiz pēc trijiem gadiem un, ja mums nekas neizdosies, tad acīmredzot cilvēkiem to nevajag - viņiem vajag dzīvot tā, kā viņi tagad dzīvo," skaidro Ufo, kurš ir sarūgtināts par to, ka partijas dibināšanā un tās attīstībā ieguldījis savus personiskos uzkrājumus.

"Darbošanos novadā uzskatu kā sabiedrisku pienākumu, tomēr tas man un manai ģimenei nes vairāk kreņķu un materiālu zaudējumu. Ir jau arī kaut kāds gandarījums par paveikto, bet materiāli tas nes tikai un vienīgi zaudējumus," viņš piebilst.

Vaicājot, ko reālu reģionālā partija Apvienība Iedzīvotāji jau paveikusi, Ufo uzskaita, ka partijas zināma spiediena rezultātā Ikšķilē ir atdzīvojusies kultūras dzīve un katru nedēļas nogali notiek dažādi pasākumi, kā arī ziemā Ikšķiles novadā bijuši izbraucami ceļi, kuri regulāri tīrīti.

Ufo jau saņēmis arī priekšlikumus no politiskajiem grupējumiem - Par labu Latviju, Par prezidentālu republiku. "Šie pie mums ir vērsušies, lai ar viņiem startētu kopā vēlēšanās. Tas ir pietiekami nopietns lēmums, un pagaidām nevienam no viņiem neesam pateikuši ne jā, ne nē," par iespēju startēt Saeimas vēlēšanās stāsta Ufo.

Pagaidām gan Ufo noskaņojies palikt savā pamatdarbā radio SWH un partijas lietas veikt paralēli radio darbam. "Fredis savulaik ir teicis, ka radio ir tāda laba vieta, kur sagaidīt vecumdienas," Ufo citē kolēģa teikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!