Foto: F64

Jaunā dziedātāja Diana Moon jeb Diāna Černe (attēlā) pabeigusi darbu pie savas dziesmas Iron Man videoklipa, kas jau šonedēļ nonāks Latvijas Mūzikas Kanāla (LMK) rotācijā.

Videoklipa idejas un scenārija autore ir pati dziedātāja. "Šis videoklips ir stāsts par divu cilvēku mīlestību un viņu izjūtām brīdī, kad runa ir par izšķiroša lēmuma pieņemšanu savā dzīvē. Tās ir šaubas, kuras dažkārt nespējam kontrolēt un tās pieņemot par realitāti sāpinām sev tuvos cilvēkus neapzināti.

Tikai cilvēki paši ar savām emocijām nosaka to vai greznumlietas, rotas un izsmalcinātais šampanietis Moët&Chandon pārvērš mūsu dzīves nozīmīgos brīžus par laimīgas pasakas un īstu svētku simboliem, " stāsta dziedātāja Diana Moon.

Iron Man dziesma tapusi šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas atlasei un, kā informē dziedātājas atbalstītāji, jau esot guvusi negaidītu klausītāju un mūzikas ekspertu atzinību.

Savukārt portāls Mango piedāvā novērtēt tieši pirms 40 gadiem tapušu dziesmu ar tādu pašu nosaukumu Iron Man, tikai no Birmingemas grupas Black Sabbath repertuāra, kas, iespējams, talantīgajai meitenei kalpojusi kā iedvesa sava varējuma atrādīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!