Foto: Mango

Lai gan dejotāja un LNT raidījuma Lielais jautājums vadītāja Aleksandra Kurusova (attēlā) jau ilgāku laiku ir kopā ar LNT darbinieku Oskaru Ostrovski, tikai aizvadītās nedēļas nogalē pāris pirmo reizi kopīgi apmeklēja publiskus pasākumus, kur piedzīvoja pamatīgu fotogrāfu "uzlidojumu".

Sarunā ar izklaides portālu Mango Kurusova atklāj, ka tieši tāpēc, ka fotogrāfi bildējuši teju katru pāra kustību, viņas draugs Oskars nav izturējis šādu uzmanību un, kad viens no fotogrāfiem ar kameru gandrīz pieskāries Aleksandras sejai, puisis fotogrāfu virzienā sācis rādīt rupjus žestus.

"Tā kā biju uzaicināta uz diviem pasākumiem, tad loģiski, ka lūdzu, lai Oskars nāk mani pavadīt. Līdzko ieradāmies Martini ballītē, mūs ielenca fotogrāfi. Terasē, par laimi, bija daudz vietas, un varējām arī atrast mierīgāku vietiņu," skaidro dejotāja.

Pēc Martini ballītes Aleksandra ar Oskaru devās uz blakus esošā kluba Mad House divu gadu jubileju.  Šī bija aizvadītās vasaras daļas "grandiozākā" ballīte, un Mad House terase un kluba telpas bija pārpildītas ar dzimšanas dienas viesiem. Aleksandra ar Oskaru ieradās brīdī, kad jau klubā bija sākušās karstas dejas un cilvēki bija ieņēmuši labākās vietas pie bāra.

"Tieši tajā brīdī arī sajutu, ka viens no fotogrāfiem jau man sejā bāž fotoaparātu. To piefiksēja arī Oskars, tāpēc arī viņš tā reāģēja. Oskars nav pieradis publiski afišēt mūsu attiecības, kā arī nav pieradis pie tik sparīgas fotografēšanās. Man ir citāda pieredze: kad sāku piedalīties šovā Dejo ar zvaigzni, pieradu gan pie fotogrāfiem, gan pastiprinātas preses uzmanības. Tāpēc publiskos pasākumos varu gan fotografēties, gan varu to arī nedarīt.

Iespējams, ka esmu ar savu draugu izraisījusi mediju interesi, bet mēs negribam stāstīt par savām attiecībām, gribam tās pasargāt no publiskas apspriešanas," stāsta Aleksandra un piebilst, ka viņai nav nekas pret mediju uzmanību, vien fotogrāfiem arī vajadzētu būt saudzīgākiem un nebāzt fotokameras sejās.

Fotogalerijā: ieskats Martini party un Mad House ballītēs, kuras apmeklēja arī Aleksandra Kurusova ar Oskaru Ostrovski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!