Foto: Mango

19. jūlijā koncertzālē Godvil Ukrainas populāro šovu producents un komponists Konstantīns Meladze rīkoja kastingu savam jaunākajam muzikālajam projektam – filmai Украина слезам не верит.

Meladze noklausījās 150 pretendentus, starp kuriem bija arī populārā latviešu dziedātāja Aisha (attēlā), kuras sniegumu komponists novērtēja kā vāju. No visiem pretendentiem Meladze atkārtoti izvēlējās noklausīties 11 dalībniekus, no kuriem tikai vienam būs iespēja piedalīties topošajā filmā.

Jau iepriekš talantīgajiem Latvijas jauniešiem, kuri vēlējās iesaistīties šajā projektā, elektroniski vajadzēja nosūtīt komponistam savu CV, kā arī atbildēt uz dažādiem jautājumiem, piemēram, uzskaitot visus cilvēkus, ko pretendents ienīst, kā arī skaidrojot, kādā veidā tiktu tērēts viens miljons ukraiņu grivnu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Meladzes producentu kompānijas pārstāve atklāja, ka no Latvijas Meladzes jaunajā muzikālajā filmā Украина слезам не верит piedalīsies 16 gadus vecais Vladimirs, kurš mācās Zolitūdes ģimnāzijā.

Vaicājot, kā veicies Latvijā populārajai un skatītāju iemīlētajai dziedātājai Aishai jeb Aijai Andrejevai, kurai vajadzēja izpildīt divas dziesmas un lasīt tekstu no kādas populāras filmas, Maladzes producentu kompānijas pārstāve paskaidroja, ka Aisha sevi ļoti vāji parādījusi. "Viņa uz skatuves nebija atvērta un neko īpašu neparādīja - var teikt, ka aktieriskās dotības nevarēja manīt," paskaidroja producentu kompānijas pārstāve.

Atgādinām, ka šī gada sākumā, kad Meladze sadarbībā ar ukraiņu kanālu rīkoja trešās sezonas muzikālo šovu Zvaigžņu fabrika, par tās uzvarētāju tika kronēts rīdzinieks Stass Šurins.

Fotogalerijā: ieskats komponista Konstantīna Meladzes muzikālās filmas Украина слезам не верит kastingā, kas norisinājās koncertzālē Godvil.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!