Foto: EPA/LETA

Britu popzvaigzne, deviņdesmito gadu puišu grupas Take That mūziķis Robijs Viljamss (attēlā) Losandželosā salaulājies ar turku izcelsmes amerikāņu aktrisi Aidu Fīldu, svētdien vēsta ārvalstu prese.

Tiesa, iepriekš Viljamss bija solījis, ka precēties vēlas vienīgi Valentīna dienā, tomēr, kā pastāstījuši pāra draugi, aktrise uzstādījusi ultimātu, ka kāzām jānotiek pēc iespējas ātrāk.

"Beidzot Robs ir laimīgs. Tas ir tas, ko var vēlēties saviem bērniem, un tik laimīgu es viņu nekad nebiju redzējis," medijiem sacīja jaunā vīra tēvs Pīts. "Aida ir tik skaista un tik burvīga, tik mīļa un tik ļoti viņam piemērota. Kopā viņi ir lieliski. Esmu priecīgs, ka viņš veido ģimeni. (..) Varbūt viņš kļūst par tēvu, kas paliek mājās, lai rūpētos par bērnu - neko nevar zināt. Bet es uzskatu, ka viņš vienmēr turpinās savu muzicēšanu."

Lai gan 36 gadus vecais Robijs nolēmis no jauna pievienoties savai agrākajai grupai Take That, Lielbritānijā viņš atgriezties negrasās, atzina mūziķa tēvs. "Robs tagad vēlas dzīvot Losandželosā. Arī Aida tur grib dzīvot. Tur ir viņa mamma."

Britu puišu grupas Take That dziesmas dominēja Lielbritānijas topos deviņdesmitajos gados, līdz Viljamss 1995. gadā aizgāja no tās un uzsāka veiksmīgu solo karjeru, iesaistoties arī vairākās mīlas dēkās ar popmūzikas zvaigznēm un Holivudas aktrisēm. Viljamss savulaik uzvarējis tiesas prāvā pret medijiem, kas piedēvējuši viņam homoseksuālismu.

Tomēr kopš satikšanās ar Fīldu 2006. gadā popzvaigzne ir nomierinājies, un pagājušā gada novembrī Austrālijas radio šova tiešajā ēterā Viljamss viņu bildināja.

Kā savdabīgu kāzu dāvanu Viljamss jaunajai sievai prezentējis veselīgu dzīvesveidu - viņš atmetis smēķēšanu. Savulaik dziedātājs smēķēja 60 cigaretes dienā, tad šo skaitu pakāpeniski samazināja līdz desmit, bet kāzu dienā viņš vairs nav smēķējis. Pāra draugi uzskata, ka arī tas bijis jaunās sievas ultimāts - drīzumā 31 gadu vecā sieviete vēlas dzemdēt savu pirmo bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!