Foto: LETA
Līdz šim presē daudz apspriests kolorītās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (attēlā) tetovējums uz pleca, kurā attēlota pūcīte, bet viņas otrs tetovējums – noslēpumains ornaments uz kreisās rokas – līdz šim plašākai sabiedrībai netika atrādīts.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Mūrniece atklāj, ka otrs tetovējums tapis pirms diviem gadiem, bet to, kāpēc acīgie vērotāji to līdz šim nebija pamanījuši, politiķe skaidro ar savu tērpu izvēli - ikdienā valkājot lietišķus kostīmus, rokas atkailināt sanākot reti, un tāpēc arī tetovējumu pamana tikai tie, kas ministri sastop neoficiālos pasākumos.

Skaidrojot tetovējuma vietas izvēli, Mūrniece neslēpj, ka tas tapis apstākļu spiests - uz rokas viņai bijusi nepatīkama rēta, ko viņa nolēmusi paslēpt aiz zīmējuma. Šī iemesla dēļ arī tetovējums pielāgots rētai, un nekāda cita nozīme ķeburam uz rokas vis neesot.

"Šo tetovējumu bija grūti uztaisīt, jo tas tapa uz rētas, un jāatzīst, ka rezultāts nav gluži tāds, kā vēlējos - pūcīte uz pleca ir daudz skaistāka. Tai ir arī dziļāka nozīme, bet šis zīmējums ir bez satura," skaidro Mūrniece, un šis acīmredzot arī ir iemesls, kādēļ līdz šim sarunās ar presi sieviete savu otru ķermeņa zīmējumu nav pieminējusi.

Presē jau daudz apspriests Mūrnieces populārākais tetovējums - gudrības simbols pūce, kas tapis 2002. gadā kā ministres vīra Raimonda dāvana sievai kāzu jubilejā. Arī vīram izveidots līdzīgs tetovējums, jo šim putnam abu kopdzīvē esot īpaša nozīme - pēc iepazīšanās abi mīlnieki viens otru saukuši par pūci, un gadu gaitā viņiem draugi un paziņas sadāvinājuši arī dažādas lietiņas ar putna tēlu.

Tērpta pievilcīgā šampanieša krāsas kleitiņā, Mūrniece ceturtdienas vakarā apmeklēja jaunā kinoteātra Multikino atklāšanas ballīti, kur tad arī izklaides portāls Mango pamanīja viņas otro tetovējumu. Ministre neslēpa, ka viņa ir aktīva kino apmeklētāja, un filmu, kas rādīta Multikino atklāšanas vakarā - jauno grāvēju Salt ar Andželīnu Džoliju galvenajā lomā - viņa ļoti gribējusi noskatīties.

"Filma bija ļoti pārspīlēta, bet skaista," vērtē Mūrniece, un nosmej, ka iekšlietu struktūru darbā gadoties visādas lietas, bet filmas notikumi tomēr bijuši pārlieku acīmredzami izdomāti.

Foto: LETA

Tāpat pirms dažām dienām ar jaunu tetovējumu palielījusies popmūzikas dziedātāja Rianna, tikai nabaga meitenei sanācis neliels misēklis ar vārdu secību. Viņas jaunais tetovējums ir uzraksts uz kakla "rebelle fleur", kas nozīmē "dumpīgais ziediņš". Tomēr Rianna padomu prasījumi kādam, kurš izlicies, ka pārzina franču valodu – franču valodā īpašības vārdi parasti tiek lietoti pēc lietvārdiem, ko tie raksturo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!