Foto: Mango

Ceturtdien režisore Žaklīna Cinovska (attēlā) kultūras bārā Sapņi un kokteiļi prezentēja seriāla Prāts vai instinkts otro sezonu, kurā galvenās lomas spēlē Milēna Gulbe, Evija Skulte-Eklone, Santa Didžus, Ieva Aleksandrova un Terēze Lasmane.

Sezonas pirmizrādi un labākās sezonas epizodes noskatīties bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, tostarp aktieri Mārtiņš Vilsons un Anna Šteina, dziedātāja Ella, Latvijas blondīņu asociācijas vadītāja Marika Ģederte, pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa un citi.

Vakara gaitā tika dalītas kosmētikas firmas Oriflame dāvātās lūpu krāsas, un daiļā dzimuma pārstāves, protams, steidza tās izmēģināt uzreiz pēc to saņemšanas, tādējādi "iekrāsojot" vakaru sarkanā tonī.

"Jūtos pārgurusi un laimīga, smaids nenoriet no manas sejas. Prieks, ka karš, kas turpinājās divus gadus, ir beidzies. Mēs atrodamies šeit, lai priecātos par darba augļiem. Esmu pateicīga liktenim, ka izdevās pabeigt projektu - paldies visai uzņemšanas grupai, aktieriem, bez viņiem tas nebūtu izdevies," izklaides portālam Mango pastāstīja režisore Cinovska.

Savukārt LTV ģenerāldirektors Edgars Kots uzskata, ka Žaklīna ir apbrīnojams fenomens Latvijas valstī, kas pilnīgi bez nekā spēj novadīt projektu līdz pirmizrādei. "Es dziļi klanos Žaklīnas priekšā. Ņemot vērā to, kas notiek ar sabiedriskajiem medijiem un to finansiālajām iespējām, Žaklīna varētu būt ļoti labs ģenerāldirektors," smejas Kots.

Vērojot labākās ainiņas no seriāla tapšanas procesa, zālē nereti atskanēja smiekli, kā arī salīdzinājumi ar atgadījumiem, kas patiesi notiek dzīvē. Par to, lai, ainiņas vērojot, viesi justos kā īstā kinoteātrī, bija parūpējušies bārmeņi, piedāvājot viesiem īpašas popkorna turziņas.

Vakars noslēdzās ar apakšveļas uzņēmuma Rosme veļas skati - tieši šī uzņēmuma veļa ir redzama aktrisēm ikvienā seriāla pikantajā ainiņā. Veļas skatē piedalījās seriāla galvenās varones un arī pati Žaklīna Cinovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!