Foto: Mango

Alūksnes rajonā noķerts "mētelīšu virinātājs", kurš ar šo nodarbi vairākus gadus nedeva mieru pilsētā dzīvojošajām sievietēm. Savukārt grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska (attēlā) jaunībā ilgojusies ieraudzīt mētelīšu virinātāju un nu ir gatava tādiem sist ar somu.

"Skolas laikā draudzenes visu laiku runāja, ka redzējušas "mētelīša virinātāju", bet es nekad nebiju to redzējusi un vienmēr, vadoties no viņu stāstītā, gāju pastaigāties uz tām vietām, kur viņas bija redzējušās "virinātāju", bet nekad man neizdevās uzskriet virsū kādam no šī hobija piekritējiem," sarunā ar izklaides portālu Mango sūdzas Agnese.

Savu pirmo "mētelīša virinātāju" Agnese ieraudzījusi tikai pēc vidusskolas beigšanas, kad devusies uz Franciju.

"Francijā ļoti populāra prostitūtu pulcēšanās vieta ir Buloņas mežs, bet tajā pat laikā tā ir arī populāra vieta, kur skriet krosu. Ar draudzeni gājām uz mežu paskriet, un tad es viņu ieraudzīju. Beidzot mans sapnis piepildījās - ieraudzīju "mētelīšu virinātāju", par ko visi tik daudz bija runājuši! Manam pirmajam "virinātājam" mugurā nebija mētelis, bet viņš virināja bikses un kratīja savu mazo draudziņu," smejas Agnese.

Ieraugot ko tādu savām acīm, Agnese sastingusi, viņai iestājies šoks un, tikai redzot, ka vīrietis nāk arvien tuvāk, tuvāk dziedātāja sākusi bēgt.

"Tagad man ir izstrādāts rīcības plāns - satiekot šādu vīrieti, sist viņu ar somiņu. Lai saturas mētelīšu virinātāji un manā priekšā nevirinās! Lielākais prieks man ir par to, ka redzēju šādu vīriešu kārtas pārstāvi Francijā, jo tas nozīmē, ka ne tikai Latvijas vīriešiem piemīt šāds hobijs," secinājusi Agnese.

"Visiem, kas redz "mētelīšu virinātāju" iesaku ar telefonu nofotografēt to jampampiņu, salikt bildes internetā, jo tad viņam nebūs "jāvirina" bikses vai mētelis, jo visi viņu jau tāpat redzēs - varēs vienkārši sēdēt mājās un iztēloties, kā visi šokējas, viņu redzot, un darīt savu darāmo lietu," iesaka Agnese.

Savukārt šova Latvijas princese fināliste Diāna Kubasova uzskata, ka "mētelīšu virinātāji" nepiekopj izlaidīgu dzīvesveidu, bet viņi vienkārši ir garīgi slimi cilvēki, kuriem jāārstējas. "Paldies Dievam, nekad dzīvē neesmu redzējusi nevienu "mētelīšu virinātāju". Ja es pamanītu, es zinu, ko darītu, - es skrietu prom un skaļi bļautu," stāsta Diāna.

Meitene brīnās, kāpēc šādiem vīriešiem nav bail no tā, ka viņu darbības pamanīs vīriešu kārtas pārstāvji un vienkārši sados pa muti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!