Foto: LETA

Pavārs un TV šova Dejo nost dalībnieks Elmārs Tannis (attēlā) ir apmeklējis intīmpreču veikalus, bet kā jau īstens latvietis juties neērti, ieejot tāda tipa veikalos. Elmārs uzskata, ka latviešiem vispār sagādā problēmas atzīt seksa rotaļlietas, kur nu vēl iegādāties tās.

"Latvija ir maziņa, un cilvēki nav brīvi savos uzskatos - mēs ne vien baidāmies iet iekšā šādos veikalos, bet, ja pat esam saņēmuši drosmi un iegājuši iekšā, baidāmies iet ārā - kāds taču mūs tur var pamanīt un iedomāties, ka esam perversi. Latvieši par šādām lietām runā nelabprāt un seksa rotaļlietas baidās atzīt kā reālu lietu," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Tannis.

Pavārs uzskata, ka Latvijas iedzīvotājiem šādi veikali asociējas ar ko perversu, nesaprotamu, seksa industrijas rotaļlietām, bet tie, viņaprāt, ir stereotipi un aizspriedumi, kam ļaujamies.

"Man arī bija neērti ieiet šādā veikalā. Izjutu kaunu, jo domāju, kā mani uztvers apkārtējie. Kad sapratu, ka visiem ir vienalga, ka cilvēki meklē sev vajadzīgās lietas un nedomā par to, kurš ir perverss un kurš nē, atbrīvojos un mierīgi izstaigāju veikalu," par savu pirmo pieredzi stāsta Tannis.

Elmārs gan piebilst, ka neko neesot iegādājies ne pirmā apmeklējuma laikā, ne citās reizēs, kad bijis šādos veikalos. "Man nav nepieciešamas šādas rotaļlietas, bet es nenosodu tos, kas iegādājas seksa rotaļlietas, lai dažādotu savu intīmo dzīvi. Jūtos labi tāpat, bet, ja kāds vēlas eksperimentēt, lai to dara," smejas Tannis.

Pavārs uzskata, ka šādus veikalus pastiprināti apmeklē cilvēki, kas vēlas realizēt savas fantāzijas, iegūt jaunas idejas un gūt nebijušu pieredzi.

"Ņujorkā ir vienkārši - gribi uz seksa lietu veikalu, aizej uz citu pilsētas rajonu un neviens tevi nepazīs. Pats arī šādu veikalu pirmo reizi apmeklēju Ņujorkā. Tas bija interesanti - redzēt, ko citi izmanto, kas vispār ir izgudrots, lai dažādotu guļamistabas rotaļas," atceras Tannis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!