Foto: Mango

Pirmdienas vakarā iepirkšanās centrā Galleria Riga risinājās itāļu apģērbu veikala Piazza Italia atvēršanas ballīte, kurā improvizētā modes skatē piedalījās arī vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki.

Itāļu veikaliņa atklāšanas pasākumu vadīja itāļu dziedātājs Roberto Meloni, bet kā īpašs pārsteigums ballītes viesiem tika piedāvāta modes skate ar Latvijā populāru šovbiznesa pārstāvju piedalīšanos.

Trijos izgājienos, prezentējot ikdienas, pilsētas un ballītes apģērbus, uz mēles defilēja kopš fotografēšanās žurnālam Playboy plašu atpazīstamību guvusī raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte, dziedošais modelis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa, kā arī bijusī LNT "seja" Liene Zostiņa ar savu laulāto draugu un dēlēnu (attēlā).  

Intervijā žurnāla Shape janvāra numurā bijusī raidījuma Zelta drudža vadītāja atzinusi, ka laiks, kad LNT pārstāvji nolēmuši pārtraukt ar viņu sadarbību, bijis viens no smagākajiem posmiem viņas dzīvē, bet šobrīd jaunā sieviete sākusi darboties Radio SWH "personību" pulciņā un ar jauno nodarbi ir ļoti apmierināta.

Šī gada vasarā Zostiņa pēc četru gadu kopdzīves apprecējās ar savu draugu, producentu Kasparu Bērziņu un pieņēma vīra uzvārdu - abu ģimenē aug arī septiņus gadus vecais Markuss no sievietes iepriekšējām attiecībām.

Galerijā: ieskats apģērbu veikala Piazza Italia atklāšanas burziņā iepirkšanās centrā Galleria Riga, kuru apmeklēja arī savulaik pašmāju miljonāru sarakstos ierindotā uzņēmēja Irēna Pulkinena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!