Foto: Publicitātes foto

Jutekliskā fotosesijā piedalījušies divi no pamanāmākajiem pašmāju šovbiznesa darboņiem – jaunais dziedātājs un modelis Markus Riva (attēlā) un raidījuma Kinomānija vadītāja, pirmā Playboy latviešu izdevuma vāka modele Anna Rozīte.

Viesnīcā Avalon Hotel notikušo fotosesiju veidojis modes portāla Fashionfruit.lv fotogrāfs Dmitrijs Kononovs kopā ar stilisti Viktoriju Anisko - sadarbība ar šiem māksliniekiem Rivam aizsākusies aizvadītā gada rudenī notikušajā Rīgas Modes nedēļā, kad viņi pamanījuši dziedātāja modeļa darbu un izrādījuši vēlmi gatavot kopīgu projektu.

"Fotosesijas pamatideja ir divu cilvēku satikšanās viesnīcā, kur uzvirmo kaisle, bet beigās izrādās, ka dāma ir viesnīcas darbiniece. Tāds amizants un humoristisks, bet modīgs stāsts," par notikušo fotosesiju izklaides portālam Mango stāsta jaunais modelis.

Pats Riva ar Rozīti ir sadarbojies arī agrāk - viņa filmējusies mūziķa videoklipā Love to You, bet šoreiz par pievilcīgās meitenes piesaisti šim projektam lēmis fotogrāfs, kurš ar abiem jauniešiem vēlējies izveidot neparastu "seriāla" tipa fotosesiju.

Riva pēdējā laikā saņēmis vairākus piedāvājumus saistībā ar bildēšanos un pavisam drīz radīs jaunu projektu kopā ar modes mākslinieci Indru Salceviču, tomēr jaunais puisis nav piemirsis arī par savu muzikālo darbību.

"Jau februārī tiks izdots jaunais singls no albuma Songs from NYC ar nosaukumu Can't Sleep, kurai tapis videoklips Ņujorkā. Šeit gan stāsts būs vairāk par vientulību, un darbība norisināsies Manhetenā, ne Bruklinā, kā tas bija iepriekš. Turpinu strādāt arī radio Capital FM darba dienās no 12 līdz 16, kur arī top jauni projekti, un rakstu jaunas dziesmas, lai šogad izdotu atkal ko jaunu," stāsta Markus Riva.

Galerijā: ieskats fotoseriālā ar Marku Rivu un Annu Rozīti, kas tapis sadarbībā ar viesnīcu Avalon Hotel un modes portālu Fashionfruit.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!