Foto: AFP/Scanpix

Vācu izcelsmes supermodele un dziedātāja Sīla sieva Heidija Klūma (attēlā) ar savu uzvedību pārsteigusi daudzus – kādas ballītes laikā viņa publiski novilkusi savas apakšbiksītes, ziņo izdevums The Daily Mail.

Atbrīvoties no mazā veļas gabaliņa supermodele nolēmusi sera Eltona Džona rīkotajā labdarības ballītē, kas notika pēc ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonijas un bija organizēta ar mērķi vākt līdzekļus AIDS fondam.

Ballītē Klūma ieradusies elegantā pieguļošā tērpā un aizrautīgi baudījusi vienu no vērienīgākajiem "Oskara" ceremonijas afterpārtijiem, kad pie viņas pienācis šova The Tonight Show reportieris ar lūgumu kaut ko ziedot slavenību "labumu somai".

Uz lūgumu ziedot kādu personīgu lietiņu labdarībai Klūma reaģējusi atsaucīgi un metusies somiņā meklēt kādu nieciņu. Kad meklējumi nav devuši rezultātus, viņa piedāvājusi savu apakšveļu, un liels bijis reportiera Rosa Metjūsa pārsteigums, kad supermodele patiešām pacēlusi kleitu, novilkusi biksītes un iemetusi tās turzā.

Citi ballītes viesi bijuši daudz tradicionālāki, ziedojot savas mantas labdarībai - seriāla Glee zvaigzne Džeina Linča atdevusi savu VISA norēķinu karti, bet vairākas aktrises turzā iemetušas salvetes ar savu lūpu nospiedumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!