Foto: Mango

Sestdien, 5. martā, pie iepirkšanās centra Riga Plaza startēja ikgadējā BTA Sieviešu dienas rallija krāšņās un oriģināli rotātās ekipāžas – starp drosmīgajām autobraucējām, kas devās trasē, bija arī vairākas sabiedrībā zināmas sievietes.

Rallija dalībniecēm bija jāveic maršruts Rīga - Mālpils - Lielvārde - Rīga, pa ceļam atzīmējoties 16 kontrolpunktos un veicot dažādus atraktīvus uzdevumus, un aptuveni 240 kilometrus garo ceļu dalībnieces vidēji veica astoņās stundās.

Neskatoties uz nelieliem starpgadījumiem, visas 245 ekipāžas veiksmīgi pēcpusdienā finišēja Riga Plaza autostāvvietā.

Par rallija uzvarētāju kļuva Lienes Čivželes un Elīnas Bules komanda Black Angels, otrajā vietā ierindojās Māras Beļaunieces un Aleksandras Jātnieces-Labuckas komanda ar nosaukumu Black Mafia Racing Team, savukārt godpilno trešo vietu ieguva komanda Tām, kurām rallijs asinīs - Zita Kalniņa un Diāna Nagle.

Starp 490 braucējām bija arī Latvijā populārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), kurā kopā ar Lieni Pušpuri startēja kā komandas Košuma darbnīca pārstāve - viņu komanda ierindojās 37. vietā.

Tāpat starp dalībniecēm bija arī vairākas Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde dalībnieces - Latvijas galvenā blondīne, uzņēmēja Marika Ģederte startēja komandā ar nosaukumu Go Blonde un ieņēma 51. vietu, bet bijusī televīzijas "dīva" un hokejista Sanda Ozoliņa draudzene Anna Lieckalniņa ar komandu Aiziet, Zuzīt! palika 55. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!