Foto: Mango

Sestdien, 12. martā, Rīgā, kafejnīcas Caramel Rouge otrajā stāvā modes dizaineris Mārtiņš Pūpols un šefpavārs un bārmenis Mareks Voiteckis atklāja interaktīvu tikšanās vietu - restorāna un apģērbu veikala apvienojumu Food and Fashion.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Pūpols pastāstīja, ka jaunais projekts tapis ar mērķi piedāvāt cilvēkiem interaktīvu telpu, kurā iespējams paēst, noskatīt, pasūtīt un arī iegādāties Latvijas dizaineru darinātas drēbes, kā arī nofotografēties.

"Uzņēmumu radījām mēs, divi draugi - Mārtiņš un Mareks. Mēs paši esam arī iekārtojuši šo vietu, uzbūruši tās atmosfēru. Veikalā tiks pārstāvēti dažādu dizaineru apģērbi, aksesuāri un dizaina priekšmeti, tāpat telpas paredzētas arī rotu studijai, prezentācijām un modes skatēm," stāsta Pūpols.

Dizaineris tāpat pauž cerību, ka šī vieta iedvesmos sadarboties arī citus Latvijas dizainerus. "Latvijas dizaineriem šeit būs iespēja arī ieekonomēt naudu, jo šeit būs iespēja vienuviet īrēt telpas un pasūtīt gardus ēdienus, tāpat dizaineri šeit varēs arī viens otru labāk iepazīt. Es ļoti vēlos, lai dizaineris Latvijā beidzot sajūt savu profesiju kā pelnošu, jo līdz šim dizainera profesija Latvijā ir bijusi kā dārgs hobijs". 

Starp Food and Fashion atklāšanas ballītes viesiem bija manāma arī televīzijas "seja" Maija Silova, "radiogeiša" Ieva Adamss (attēlā), dziedātājas Elli U un Natālija Tumševica un citi sabiedrībā pazīstami cilvēki. 

Galerijā: ieskats interaktīvās telpas Food and Fashion atklāšanas ballītē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!