Foto: Mango

Savulaik populārā televīzijas "seja" Sindija Vilde (attēlā), kura pēdējo gadu laikā aizrāvusies ar pasākumu organizēšanu un nodibinājusi kreatīvo pasākumu aģentūru Chocolate Events , atzinusi, ka no publiskās dzīves ir nogurusi un televīzijā atgriezties neplāno.

Vilde savulaik izmēģinājusi modeles karjeru Parīzē, 1998. gadā ieguva "Mis Rīga" titulu, 2000. gada sagaidīšanas svinībās Rīgā tika kronēta par "Miss Millennium Latvija", bet plašāku sabiedrības atpazīstamību viņa ieguva, darbojoties televīzijā - Vilde divas sezonas vadīja LNT spēli Mīl, nemīl, kā arī dziesmu šovu Divas zvaigznes.

"Visa mana iepriekšējā pieredze ir saistīta ar to, ka man piedāvāja iespēju un es neatteicos," intervijā žurnālam Shape stāstījusi Vilde, bet atzinusi, ka televīzijā atgriezties negribētu.

"Protams, kad esi apritē, liekas, ka viss notiek, tiec uz superīgiem pasākumiem, kur citi netiek... Jā, tad ir forši, bet, kad esi ilgāk padzīvojies tai vidē, saproti, ka daudz kas ir mākslīgs, uzspēlēts," šovbiznesa aizkulises atklājusi jaunā sieviete.

Tuvojoties savai 30 gadu jubilejai, Vilde arī rūpīgi veikusi savas dzīves personīgo bilanci un mainījusi attieksmi gan pret cilvēkiem, gan dzīves mērķiem.

"Nav laika lišķot un izlikties tikai tāpēc, ka varbūt man kādreiz šis cilvēks noderēs. Vienkārši secinu: laiks skrien tik ātri, ka jāsāk konkretizēt, ko īsti vēlos. Piemēram, domāju, kāpēc man joprojām nav sava dzīvokļa vai mājas," atzinusi Vilde.

Izklaides portāls Mango gan atgādina, ka arī televīzijas "seja" Dagmāra Legante savulaik pauda apņēmību televīzijā neatgriezties, bet jau nedaudz vēlāk viņa uzņēmās LNT talantu šova O!Kartes akadēmija vadītājas pienākumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!