Foto: F64

Veselības nedienas turpina vajāt pašmāju aktierus – aizvadītajā nedēļā slimnīcā ar spēcīgām sāpēm vēderā tika nogādāts Dailes teātra aktieris Harijs Spanovskis (attēlā), kur viņam diagnosticēta kuņģa čūla.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Spanovskis pastāstīja, ka viņš vēl aizvien atrodas slimnīcā un nezina, kad tiks no tās izrakstīts, bet savu pašsajūtu un veselības stāvokli raksturoja kā "normālu".

"Viss ir ārstu ziņā, bet viņi mani vēl nelaiž ārā. Otrdien pateiks analīžu rezultātus, un tad arī zināšu, kā būs tālāk. Bet viss būs labi! Lai tie, kuri domā, ka drīz nomiršu, nemaz necer - tas tik ātri nenotiks," smejas Spanovskis, kurš februāra izskaņā atzīmēja savu 53 gadu jubileju.

Uz jautājumu, vai kuņģa čūlas iemesls ir neveselīga pārtika, aktieris atsmej, ka pie vainas ir visa dzīve. "Es rekomendēju jums 30 gadus pastrādāt teātrī. Tur jau ne tikai kuņģa čūlu var dabūt. Tas ir no visas dzīves," skaidro Spanovskis un noraida sabiedrībā radušās runas, ka pie viņa veselības ķibelēm vainojami kaitīgie ieradumi.

"Aknas un nieres man diemžēl ir veselas. Tā arī rakstiet tiem, kuri domā, ka man ir problēmas ar aknām, ka "diemžēl". Arī prostata ir manam vecumam neatbilstoši labā stāvoklī," ironizē Spanovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!