Foto: Publicitātes foto
Gandrīz trīs mēnešus vecās meitiņas Sāras mamma - jaunā dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (attēlā) - atklāj, ka pirms dzemdībām jutusies pārāk tieva, bet bērniņa piedzimšana atrisinājusi šo problēmu un tagad viņas formas "ir savās vietās".

"Tā jau runā, ka pēc bērniņa piedzimšanas sievietes kļūst sievišķīgākas, un arī ar mani tā ir noticis. Uzskatu, ka pirms Sāras dzimšanas es biju par tievu, bet tagad manas formas ir savās vietās un es jūtos apmierināta ar savu ķermeni, lai gan sveru tieši tikpat daudz, cik pirms dzemdībām," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Jenny May.

Meitiņas ienākšana Maijas un viņas mīļotā vīrieša - uzņēmēja Gata Babra - ģimenē dziedātāju padarījusi arī emocionālāku.

"Pēc Sāras dzimšanas esmu kļuvusi daudz jūtīgāka un arī iejūtīgāka - vairāk domāju par to, vai maniem tuviniekiem viss ir kārtībā. Līdz ar mazuļa ienākšanu ģimenē man vēl vairāk nekā iepriekš gribas, lai visiem apkārt ir labāk, bet reizēm es piemirstu par sevi," viņa stāsta.

Jenny May gan uzreiz piebilst, ka sevi piemirst atļaujas vien emocionālā, bet ne fiziskā nozīmē. "Sevi piemirst manā gadījumā nenozīmē, ka es, piemēram, sevi nekopju. Nē! Tomēr pēc Sāras ienākšanas ģimenē ir mainījušās prioritātes - esmu kļuvusi uzmanīgāka pret tuviniekiem, sevi reizēm atstājot otrajā plānā".

Jautāta, vai viņai ir kāda īpaša recepte, kā pēc dzemdībām tik ātri izdevies atbrīvoties no liekā svara, dziedātāja atbild: "Jā, protams, man šobrīd varbūt nav tā lieliskākā vēdera prese, bet principā viss liekais svars ir pazudis. Turklāt man nemaz nebija daudz liekā svara! Grūtniecības laikā es sekoju līdzi tam, ko un cik daudz ēdu - es neēdu negausīgi.

Esmu pilnīgi pārliecināta, ka grūtniecības laikā nevajag ēst par diviem, jo tieši šī negausīgā ēšana atstāj lielāko iespaidu uz sievietes svaru pēc dzemdībām. Protams, dažām sievietēm mainās hormonu līmenis - tā jau ir cita problēma, bet gadījumā, ja viss ir kārtībā, jāsaprot, ka ēšana par diviem ir mīts.

Uzskatu, ka vairāk jādomā par to, lai grūtniecības laikā tiek uzņemta pietiekami liela vitamīnu deva, bet ne jau kartupeļi jāed par diviem," stāsta Maija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!