Foto: Reuters/Scanpix
Slavenā velsiešu izcelsmes aktrise Katrīna Zeta-Džonsa (attēlā kopā ar vīru) vērsusies pēc palīdzības kādā psihiatriskajā klīnikā Konetikutā, kur viņa piecas dienas pavadījusi modrā psihiatru uzraudzībā, ārvalstu medijus informē kinozvaigznes preses atašejs.

Pēc aktrises pārstāvja vārdiem, 41 gadu vecā sieviete pēdējā laikā cieš no bipolārajiem traucējiem jeb maniakāli depresīvās psihozes. Šo psihisko noviržu paveida viens no galvenajām pazīmēm ir krasa garastāvokļu maiņa - no ārkārtīgam uzbudinājumam līdz nomāktam stāvoklim un depresijai. Tāpat šie slimnieki ir pakļauti visdažādākajām mānijām.

Izrādās, ka pēc palīdzības aktrise vērsusies brīvprātīgi, kad sajutusi, ka medicīniskā palīdzība vairs nav atliekama. Zetai-Džonsai šis bijis ļoti grūts gads: kopš pagājušās vasaras viņa cīnījās par sava vīra Maikla Duglasa veselību, kuram bija diagnosticēts vēzis. Visu šo laiku viņa rūpējās par vīru un vienlaicīgi arī uzmundrināja savus mazos bērnus.

Rezultātā Duglasam vēzi izdevās pieveikt, tomēr šai uzvarai izrādījās arī blakusefekts: problēmas ar aktiera veselību nopietni ietekmēja viņa sievas psihi. Un tomēr, pēc preses atašeja vārdiem, piecu dienu ārstniecības kurss Zetai-Džonsai ir nācis par labu.

"Viņa jūtas lieliski un nespēj vien sagaidīt, kad atkal varēs atsākt filmēties. Šobrīd Zetas-Džonsas plānos ir dalības divās filmās, un pirms to uzņemšanas viņa vēlējās pārbaudīties, vai ir labā formā," komentējis preses pārstāvis.

Filmas, kurās tuvākajā laikā būs redzama Zeta-Džonsa, ir režisora Stīvena Frīrsa komēdija Lay the Favorite, kurā viņa spēlē Brūsa Vilisa sievu, kā arī sporta drāma Playing the Field, kurā viņas partneri ir Džerards Batlers, Deniss Kveids, Uma Turmena, Ītans Hauks un citi aktieri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!