Foto: Mango

Starp ceturtdien restorānā Neiburgs notikušās Marella zīmola modes skates viešņām lielu uzmanību piesaistīja bijusī dejotāja Laura Kosīte-Blaubuka, kura pasākumu apmeklēja kopā ar savu laulāto draugu Agri Blaubuku (abi attēlā).

Tā kā jaunā sieviete šobrīd ir pirmdzimtā gaidībās, viņa publiskus pasākumus apmeklē reti, bet zīmola Marella skate bija izņēmums, jo tajā piedalījās viņas vīra vadītās modeļu aģentūras 2b Models meitenes, un Laura bija nolēmusi atbalstīt vīru ar savu klātbūtni.

Gaidību pirmajos mēnešos bijusī dejotāja īpaši sargājās no publisku pasākumu apmeklēšanas un gripas uzliesmojumu laikā pat vairākas nedēļas neizgāja no mājām, tāpēc viņas ierašanās restorānā Neiburgs, kur topošie vecāki labprāt pozēja fotogrāfiem, guva īpašu ievērību.

Nesen topošā māmiņa sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka viņai Latvijā ir problemātiski iegādāties grūtniecēm paredzētus apģērbus, jo tie šeit esot nesamērīgi dārgi, tāpēc jaunā sieviete sev apģērbu lielākoties pērkot internetā.

Blaubuku pāra mazulim pasaulē jānāk vasaras sākumā, un topošie vecāki jau zina gaidāmā mazuļa dzimumu, kā arī ir izvēlējušies vārdiņu, kuru gan, kā tas latviešu māņticības dēļ ierasts, pagaidām sabiedrībai atklāt nevēlas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!