Foto: LETA

Šī gada rudenī pirmizrādi piedzīvos Latvijā dzimušā režisora Aleksandra Hāna filma Monsieur Taurins, bet jau tagad kinomīļu vērtējumam nodods kino darba treileris, kurā visnotaļ pikantā ainā redzams Jaunā Rīgas teātra aktieris Gundars Āboliņš (attēlā).

Filma būs aizraujošs un optimistisks stāsts par Latvijā dzīvojošu vācu valodas skolotāju Gunāru Tauriņu, kurš krīzes dēļ pieņēmis dīvainu darba piedāvājumu - viņam uzdots Francijā atrast māju kādam bagātam latviešu uzņēmējam.

Nokļuvis ārzemēs, Gunārs aizmirst savu galveno uzdevumu un bezbēdīgi bauda vasaras pēdējās dienas, kurā netrūkst arī pikantu detaļu un mīlas prieku ar nejauši satiktu dāmu sarkanā tērpā.

"Mums visiem tas bija  neaizmirstams laiks Bretaņas kempingā - gluži kā Vudstokā, tikai bez seksa, narkotikām un rokenrola, vien kino. Mēs visi daudz strādājām - apmēram sešpadsmit stundas dienā. Filma tika uzņemta deviņās dienās. Dievam vajadzēja sešas dienas, lai radītu pasauli," filmas uzņemšanas procesu raksturoja Hāns.

Filmas režisors izklaides portālam Mango pastāstīja, ka Francijas kūrortā, kur uzņemta treilerī redzamā pikantā aina ar Āboliņu un Vācijā dzīvojošo uzbekieti Andželīnu Noa, gadījies arī kāds pārpratums, jo apkalpojošais personāls bijis pārliecināts, ka tiek uzņemta īsta porno filma, tāpēc filmēt citas ainas vairs nav ļāvuši.

Sadarbība ar Āboliņu Hānam aizsākusies 1994. gadā, un režisors atklāja, ka abu starpā ir ideāla sapratne un abpusēja uzticība.

"Mums nevajag daudz vārdu, lai saprastos. Viņš ir viens no labākajiem komiķiem, ko es pazīstu, un ir ļoti viegli ar viņu sastrādāties. Mums kopā bija daudz jautru brīžu, un bez Gundara man tas nebūtu izdevies - viņš ir perfekts šajā zaudētāja lomā, kurš mēģina mainīties," latviešu aktieri slavēja režisors. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!