Foto: LETA
Aizvadītajā nedēļā pasaulē nācis pašmāju basketbola leģendas Valda Valtera (attēlā) trešais bērns – viņa sieva Agnese mīļotajam dāvājusi meitiņu.

Mazulis pasaulē nācis 14. aprīlī Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā, ziņo izdevums Privātā dzīve, bet sīkāka informācija par jaundzimušo medijiem sniegta netiek.

53 gadus vecais Valters ar 30 gadus veco Agnesi Timofejevu ir kopā aptuveni desmit gadus, bet aizvadītā gada jūlijā viņi, prasmīgi izvairoties no liekas publicitātes, savas attiecības reģistrēja oficiāli.

Basketbolista pirmajā laulībā ar Zentu Valteri, kas pēc 24 gadu kopdzīves tika šķirta 2001. gadā, pasaulē nākuši divi dēli - Sandis un Kristaps, un Valters seniors intervijās pašmāju medijiem nekad nav slēpis to, ka savām atvasēm bijis ļoti stingrs tēvs.

Valteram ir arī trīs mazbērni - Kristapa un viņa bijušās sievas Signes Valters laulībā dzimusī Keitija, kurai ir deviņi gadi, un trīs gadus vecais Valdis, bet dēla Sanda nu jau pajukušajā laulībā ar Katrīnu Valteri pasaulē nākusi Luīze, kuru gādīgais vectētiņš gatavo tenisistes karjerai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!