Savulaik Latvijas "ballīšu karalienes" titulu iemantojusī Anete Sončika (attēlā) pārsteigusi ar neierastu tēlu, piedaloties kādā fotosesijā, kuras laikā viņa iejutusies XX gadsimta vidus darba sievietes tēlā un demonstrējusi savas vizuālās pārvērtības - no blondīnes Sončika kļuvusi par tumšmati.

Fotosesiju ar Sončiku veidojis pirmais un pagaidām vienīgais modes interneta žurnāls Baltijā un Austrumeiropā Parterre.lv, kuru aizvadītajā gadā dibinājuši trīs pašmāju blogeri - Maija Meijere, Deniss Ševeļovs un Valērija Medvedeva, bet pamazām tā komandai pievienojušies modes entuaziasti un citi cilvēki ar izsmalcinātu gaumi.

Pastāvēšanas laikā par Parterre.lv tradīciju kļuvis žurnāla vākam izvēlēties sabiedrībā zināmas dāmas, jo izdevuma veidotājiem patīk strādāt ar slavenībām un radīt viņām jaunus, līdz šim neierastus tēlus.

Sončikas foto rotās drīzumā iznākošo jūnija/jūlija numuru, bet izklaides portāls Mango sniedz nelielu ieskatu pludmales centrā Brazīlija notikušās fotosesijas tapšanas aizkulisēs.

"Anete Sončika arī ir pazīstama personība Latvijā, kuru visi zina kā "ballīšu karalieni", taču tas sen nav patiesība. Sončikas kundze ir strādājoša sieviete, un tieši šo aspektu gribējās parādīt mūsu fotosesijā, tāpēc izvēlējamies 40. un 50. gadu stilu. Anete ir mūsdienu ekvivalents amerikāņu strādājošo sieviešu ikonai Rosie the Reveter - viņa ir skaista, drosmīga un patstāvīga sieviete," izklaides portālam Mango pastāstīja Deniss Ševeļovs.

"Ar Aneti bija patīkami strādāt. Lai gan viņa līdz galam nezināja, kādā stilā viņai būs jāiejūtas, Anete profesionāli sadarbojās ar visu Parterre.lv komandu. Joprojām nesaprotu, kāpēc sabiedrībai ir tik negatīvs priekšstats par Aneti. Varbūt arī Anete ir princese, bet personīgi mēs viņu pazīstam kā punktuālu, labi organizētu un pozitīvu cilvēku," atzīst Deniss.

Fotosesiju ar Sončiku veidojusi visu Parterre vāku autore fotogrāfe Gala Kuzņecova, kura iepriekš interneta izdevumam iemūžinājusi arī "vāku meitenes" - dziedātāju Ellu jeb Elīnu Fūrmani, Baltijas Modes federācijas prezidenti Jeļenu Strahovu un citas pašmāju stila ikonas.

Žurnāls iznāk reizi mēnesī latviešu un krievu valodā, un tā mērķis ir palīdzēt mūsdienu sievietēm vecumā no 20 līdz 40 gadiem orientēties modes, stila un kosmētikas jaunumos, kā arī gūt ieskatu kultūras un sabiedrības dzīvē svarīgos notikumos.

Video: ieskats fotosesijā ar Anetes Sončikas piedalīšanos interneta izdevumam Parterre.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!