Foto: Mango

Talantu šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja, viena no spilgtākajām jaunās paaudzes pašmāju dziedātājām Samanta Tīna (attēlā) šonedēļ pieņēmusi smagu lēmumu – viņa pārtraukusi attiecības ar šova laikā iepazīto un iemīlēto ritma grupas Stomp mūziķi Džonu no ASV.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Samanta pastāsta, ka attiecības ar Džonu viņa pārtraukusi elektroniski un tas darīts ar asarām acīs.

"Jā, esam izšķīrušies. Viņam tagad ir tūre, un arī man ir tūre - nekas vienkārši nevar sanākt. Kā ir, tā ir," par šķiršanos stāsta Samanta.

"Kašķi sākās ar to, ka mums bija paredzēts liels kopīgs projekts, kurā piedalītos ne tikai Džons, bet arī citi Stomp dalībnieki. Latviešu producentu nolaidības un citu apstākļu dēļ to neizdevās realizēt, un tad arī sākās pārmetumi un konflikti," atklāta ir jaunā dziedātāja, bet kā galveno iemeslu attiecību pajukšanai min abu mūziķu mākslinieciskās ambīcijas.

"Viņš bez skatuves nevar, un arī es esmu pārāk jauna, lai tagad visu šeit pamestu un dotos pie viņa. Tāpat es nevēlos būt tā, kura gaida, kad Džons četras reizes gadā atbrauc ciemos," stāsta Samanta un piekrīt, ka mūzika abus savedusi kopā un mūzika arī bijusi tā, kas mīlniekus izšķīrusi.

Izvērtējot šīs attiecības, jaunā dziedātāja atzīst, ka tās viņai daudz devušas gan profesionālajā darbībā, gan personības izaugsmē, kā arī neizslēdz iespēju, ka kādreiz viņa un Džons atkal varētu būt kopā. 

"Ja dievs tā būs lēmis, kāpēc gan nē? Šīs attiecības man deva ļoti daudz - viņš mani vienmēr pamācīja, kā pareizāk rīkoties gan mūzikas lietās, gan citās jomās. Esot kopā ar viņu, es vienmēr zināju, ka ir kāds, kurš pateiks taisnību bez kādiem savtīgiem nolūkiem," kopā pavadīto laiku nenožēlo Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!