Foto: Publicitātes foto

Maskavā, Šeremetjevas lidostā piekauti divi populārās Krievijas grupas Mumiy Troll dalībnieki, un, kā ziņo Krievijas mediji, mūziķu gūto traumu dēļ grupa uz laiku pārtraukusi savu koncertdarbību.

Grupas basģitārists Jevgeņijs Zviģonijs (attēlā pa labi) un bundzinieks Oļegs Pungins (pa kreisi) cietuši iereibušu huligānu uzbrukumā, kad grupa 22. maijā atgriezusies no koncerta Kijevā.

Grupas preses dienesta pārstāvji medijiem paskaidrojuši, ka iereibušie pusaudži vienu no populārās grupas dalībniekiem - bundzinieku Oļegu - noturējuši par cilvēku, kurš vienam no viņu bariņa nozadzis mobilo telefonu.

"Sākās kautiņš, un grupas basģitārists metās aizstāvēt biedru. Tagad abi ir nonākuši slimnīcā. Tur viss bija ļoti nopietni, bija arī aukstie ieroči, bet mūziķi neatrodas reanimācijā," informējuši grupas pārstāvji.

Pēc notikušā uzbrukuma mūziķi uzrakstījuši iesniegumu kārtībsargiem, un kaušļu personības noskaidrotas pusstundas laikā - tā kā iereibušajiem pusaudžiem no notikuma vietas izdevies aizbēgt, izsludināta viņu meklēšana, bet grupa uz laiku piespiedu kārtā paņēmusi pārtraukumu savā koncertdarbībā.

"Diemžēl grupai nākas pārtraukt koncerdarbību, līdz mūziķi pilnībā atveseļosies. Sīkākas informācijas mums pagaidām nav, bet mēs, protams, ceram, ka puiši pēc iespējas drīzāk tiks uz kājām," atzinuši Mumiy Troll pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!