Foto: Reuters/Scanpix

Otrdien, 7. jūnijā, prezentēts 34 gadus vecās kolumbiešu dziedātājas Šakiras (attēlā) jaunās dziesmas Rabiosa videoklips, kas dziedātājas faniem vēl ilgi paliks atmiņā – tajā viņa ap striptīza stabu virpuļo vienā apakšveļā.

Kā atzīmē mūzikas kritiķi, Šakira, protams, arī iepriekš nav kautrējusies atrādīt sava daiļā ķermeņa aprises, taču šoreiz viņa, spriežot pēc visa, centusies pārspēt savu konkurenti - barbadosiešu dziedātāju Riannu, un arī videoklips pārāk atgādina plaģiātu no Riannas iepriekšējiem klipiem.

Protams, ka Šakiras faniem šādas detaļas šķiet maznozīmīgas, tāpēc jau pirmajā dienā klipu noskatījās vairāk nekā četri miljoni interesentu, un šis skaitlis nemitīgi turpina pieaugt (te gan nostrādājis arī pirms trim nedēļām demonstrētais 30 sekunžu ieskats pikantajā klipā).

Dziesmas Rabiosa (tulkojumā no spāņu valodas - trakā) klips aprīlī trīs dienas filmēts Barselonā, un tā režisors ir daudzu Šakiras videoklipu autors Haime de Laiguana. Bez kolumbietes klipā piedalās arī viesmākslinieki - reperi Pitbull un El Cata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!