Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe, kura iepriekš bija pazīstama kā enerģiska poproka izpildītāja, atklājusi sevī mežonību un nolēmusi pilnībā mainīt muzicēšanas stilu - kopā ar spāni Havjēru (abi kopā attēlā) viņa tagad gatavo albumu latino noskaņās.

"Iepriekš mani vilka uz rokmūziku, bet latino ir mans izsens sapnis," izklaides portālam Mango atklāj dziedātāja, un piepildīt seno sapni meiteni iedrošinājis spānis Havjērs Fernandezs Kruzs, pie kura Maijas māsa apguvusi spāņu valodu.

"Māsa nemitīgi slavēja to, cik skaisti dzied viņas skolotājs. Man bija paredzēts turpināt darboties roka stilā, bet es nejauši ieminējos, ka esmu visu laiku sapņojusi par latino. Arī Havjērs mani iedrošināja, jo viņš pats negribēja laist garām tādu iespēju - ierakstīt albumu kopā ar mani. Viņam es biju palikusi atmiņā vēl no laika, kad pirms pāris gadiem piedalījos Eirovīzijā," stāsta Jenny May.

Tā kā Havjērs ir spānis, dziedātājai ir lieliska iespēja no viņa mācīties. Latviešu meitene ir pārliecināta, ka viņai izdosies spāņu mentalitātei tuvo mūziku izpildīt ne sliktāk par, piemēram, Šakiru, kura Maijai ir ļoti mīļa dziedātāja.

"Manī iekšā ir daudz mežonīguma! Protams, es nekopēšu Šakiru, taču līdzības starp mums ir, kaut vai tas, ka abas esam dzimušas vienā datumā - otrajā februārī. Tas varbūt izskaidro manī mītošo mežonību," brīdina Jenny May.

Lai latino stila albumu varētu ierakstīt arī spāniski, Maija pie Havjēra sākusi mācīties valodu un viņas plānos ir ierakstus popularizēt ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās.

Izklaides portāls Mango piedāvā noklausīties Jenny May un Havjēra pirmo kopdarbu - dziesmu Mi amor.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/JENNY_MAY_un_HAVJERS__Mi_AMOR_(112_kbps).mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!