Foto: Buzzfoto
Amerikāņu modele, modes fotogrāfe, aktrise un rakstniece Dženisa Dikinsone (attēlā), kura sevi dēvē par pasaulē pirmo supermodeli un šī jēdziena izgudrotāju, atpūtas laikā pludmalē labprāt pozējusi fotogrāfiem.

56 vecā Dikinsone, kura nekad nav slēpusi, ka par savu lielisko izskatu viņa ir pateicību parādā modernās medicīnas brīnumainajām procedūrām, ASV Neatkarības dienu pavadījusi Malibu pludmalē, kur viņu pamanījuši fotogrāfi.

Pludmalē modele, kura savu popularitāti nepārtraukti spodrina, regulāri piedaloties dažādos televīzijas šovos, atpūtās bez grima un ģērbusies ļoti pieticīgā peldkostīmā, kas visu skatienam atklāja viņas vēl aizvien atzīstamā formā esošo augumu.

Lai gan šie attēli ārzemju medijos jau izpelnījušies cilvēku kritiku par modeles novecojušo un nokareno ādu, pati Dikinsone ar savu ārējo izskatu ir ļoti apmierināta - kundzes pašapziņu ceļ arī attiecības ar par sevi gandrīz uz pusi jaunāku mīļoto, 32 gadus veco rakstnieku Deividu Bleikliju, kurā Dikinsone esot neprātīgi iemīlējusies.

Intervijās modele atzinusi, ka viņa jau kopš 40 gadu vecuma reizi sešos mēnešos veic botoksa injekcijas, un nenoliedz, ka tās viņai liek justies pievilcīgākai, tomēr, neraugoties uz šīm pūlēm, pērn viņa tika ierindota atbaidošāko slavenību sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!