Foto: Reuters/Scanpix
Lai gan ekstravagantā amerikāņu dziedātaja Lady Gaga (attēlā) tiek uzskatīta par vienu no iedvesmojošākajām šī brīža šovbiznesa zvaigznēm, viņas biogrāfa nesenie paziņojumi liek apšaubīt dziedātājas publiskās runas par to, ka katram sevi jāpieņem un jāiemīl tādu, kāds viņš ir.

Žurnālists Aiens Halperins, kura kontā jau ir biogrāfiskas grāmatas par Maiklu Džeksonu, Bredu Pitu un Andželīnu Džoliju, gadu vācis materiālus par Lady Gagu un nācis pie dažiem dziedātājai visnotaļ neglaimojošiem secinājumiem.

Intervijās medijiem biogrāfs paziņojis, ka dziedātāja, lai iespīlētos savos neparastajos un provocējošajos tērpos, ievēro drakoniskas diētas, bet viņas apsēstība ar savu svaru esot kļuvusi slimīga.

"Tie, kuri ir kopā ar viņu strādājuši, pamanījuši, ka viņa neēd nedēļām ilgi, lai tiktu iekšā kostīmos. Viņa ir slima un apsēsta ar savu svaru. Kāds tuvs dziedātājas draugs stāstīja, ka viņa var stundām ilgi blenzt uz sevi spogulī, analizējot un kritizējot savu ķermeni. Tā ir neveselīga apsēstība," klāstījis žurnālists, kurš gada laikā intervējis neskaitāmus Lady Gaga kolēģus, draugus, paziņas un citus.

Viņš arī pārliecinājies, ka ekstravaganto grimu un parūkas jaunā sieviete tik aizrautīgi savos šovos izmanto tikai tādēļ, lai slēptu savu patieso veselības stāvokli - pērn viņai diagnosticēja vilkēdi, kas šobrīd esot īpaši saasinājusies.

Tāpat biogrāfs pieķēris dziedātāju vēl kādos publiskos melos - lai gan dziedātāja nekad nav slēpusi, ka savulaik niekojusies ar narkotikām, bet no šī niķa viņu atradinājusi tēva māsas nāve, jaunajai grāmatai savāktie materiāli liecina, ka viņa vēl aizvien esot atkarīga no apreibinošām vielām un esot izmēģinājusi gandrīz visas pasaules narkotikas.

"Viņa ir lietojusi visu, sākot no kokaīna un beidzot ar heroīnu. Viņas draugi apgalvo, ka viņa ir izmēģinājusi visas narkotikas - nosauciet jebkuru, un viņa to būs lietojusi," atzinis slavenību dzīves pētnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!