Foto: LETA

Pievilcīgā pašmāju stila eksperte un dažādu raidījumu vadītāja Maija Silova (attēlā), tuvojoties konkursam Jaunais vilnis, piedzīvojusi nopietnas stila izmaiņas – garos, blondos matus tagad nomainījusi eleganti glīta īsa frizūra.

Pirmo reizi plašākai sabiedrībai Silova, kura kopš 19. jūlija LNT veido Jaunā viļņa dienasgrāmatas, savu jauno stilu demonstrēja ceturtdien, kopā ar Jaunā viļņa konkursantiem un preses pārstāvjiem vizinoties pa Lielupi ar jahtu, uz kuras notika konkursa dalībnieku uzstāšanās kārtas numuru izloze, kā arī piedaloties citos pasākumos.

Lai gan jaunā sieviete neatklāj, vai frizūras pārvērtības ir paliekošas vai gluži vienkārši izmantota parūka, viņas stila izmaiņas jau guvušas atzinīgu vērtējumu gan televīzijas skatītāju, gan kolēģu un paziņu vidū.

To, ka šīs tiešām ir nopietnas stila pārmaiņas, apliecina fakts, ka daži no preses pārstāvjiem, kuri gadiem ilgi dažādos pasākumos tikušies ar Silovu, jauno sievieti pat neatpazina.

Pati Maija, šķiet, sekojusi saviem izklaides portālam Mango sniegtajiem ieteikumiem, kā pucēties uz Jauno vilni - viņa pasākuma apmeklētājiem ieteica nevis dzīties pēc zīmolu apģērba, bet lielāku uzmanību pievērst matu sakārtojumam, kas kopā ar prasmīgi uzklātu grimu var kļūt par "jaunu kleitu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!